Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Двуосни ремаркета

Броят на намерените елементи: 19

Леки и спирачни двуосни ремаркета в много различни размери. Двуосните ремаркета са здрави конструкции, които осигуряват дългосрочна безпроблемна употреба. В нашата оферта ще намерите двуосни камиони за различни приложения: багажни, транспортни, лодки, строителни и теглещи камиони с възможност за поръчка на всички аксесоари, например рамка с брезент или конзола за резервно колело.

Двуосни ремаркета

Ремаркета с две оси

Двуосни ремаркета се предлагат в гамата на почти всеки производител. Поради повишената им издръжливост се препоръчват за особено интензивна употреба. Ремаркетата с две оси могат да превозват различни видове товари, да служат като теглич, ремарке за лодка или ремарке за превоз на строителни машини. Използването им е почти неограничено поради различните настройки на колелата - под транспортната повърхност или отстрани и възможността за премахване на страните, накланяне на теглича, както и дооборудване с различни видове аксесоари. Двуосните ремаркета за автомобили ще отговорят на всички изисквания дори при най-тежко използване.


Ремаркета двуосни 750 кг

Двуосни ремаркета до 750 кг могат да се използват от водачи със свидетелство за управление на МПС категория B. Тези двуосни ремаркета са регистрирани като леки ремаркета, които не трябва да са оборудвани с инерционна спирачка. В сравнение с едноосните ремаркета те предлагат по-голяма здравина благодарение на допълнителната ос. Теглото им обаче се увеличава, така че общият полезен товар е по-нисък, отколкото в случай на единични оси. Друго предимство на двуосните ремаркета с GVM до 750 кг е липсата на необходимост от проверки в диагностични станции. Благодарение на това не е нужно да помните да извършите прегледа на определена дата. Двуосното леко ремарке до 750 кг е идеалното решение за дома или бизнеса, ако се използват максимално възможностите му.

Търсене Автомобилни ремаркета
pixel