Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Брезенти за ремаркета

Броят на намерените елементи: 29

Unitrailer предлага издръжлив и модулен брезенти за автомобилни ремаркета . Всички капаци за ремаркета, произведени от нашата компания, са оборудвани с халки за монтаж от неръждаема стомана, които улесняват монтирането на брезента.

бордове за ремарке BIS

Здрав и водоустойчив брезент с отвор отзад

Стоманена рамка и подходящ брезент за ремаркето предпазват стоките, чувствителни към атмосферните условия. Той ще бъде идеален през пролетта и есента, предпазвайки товара от дъжд или вятър. През лятото брезент с рамка предпазва стоките от слънчевите лъчи.

Брезент за ремарке за кола, който ще бъде полезен при всеки маршрут

Рамката с брезент за ремаркето предпазва товара от неблагоприятни метеорологични условия: дъжд, градушка, сняг и слънце. Когато монтирате рамката на вашето ремарке, не е нужно да се притеснявате дали внезапно ще ви завали дъжд по време на шофиране и превозваният товар ще се намокри. Брезентът е изработен от дебел, водоустойчив материал и дори продължителни валежи няма да предизвикат изтичане. В комплекта заедно с рамката и брезента има и еластична корда с кукички, която позволява бързо опъване и сглобяване на брезента.
pixel