Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Мрежести страни

Броят на намерените елементи: 6

Мрежести удължители Мрежестите удължители са олекотена версия на страните на ремаркето. Те са идеални, когато теглото на ремаркето има значение. Като правило препоръчваме мрежести страни за работа в градината при транспортиране на листа, клони, растения и за транспортиране на обемисти предмети.

бордове за ремарке BIS

Мрежести страни за ремаркето

Въпреки ажурната структура , мрежестите страни се характеризират с висока твърдост и издръжливост. Мрежестите страни, както и плътните страни, са проектирани да работят с рамката и брезента .

Мрежести удължители за ремаркето

Мрежестите страни пасват на всички ремаркета от Unitrailer, Temared и Martz от серията Garden Trailer, Eco и Basic. Например в модела Garden Trailer 200 допълнителните мрежести страни са в състояние да увеличат височината на товарното пространство до 80 см , осигурявайки допълнително пространство за транспортирани товари.

Лесно сглобяване

Мрежестите страни се монтират върху стълбовете с доставените винтове. Сглобяването на удължителя е много просто, базирано на 2 винта за всеки стълб. Това позволява лесно разглобяване и модулно конфигуриране на ремаркето, съобразено с вашите нужди.
pixel