Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Едноосни ремаркета

Броят на намерените елементи: 82

Леки едноосни ремаркета с общо тегло до 750 кг. Предназначен за превоз на багаж, стоки и материали. Изпращаме навсякъде в Полша в рамките на 24 часа.

Едноосни ремаркета

Едноосни багажни ремаркета

Едноосното ремарке е най-доброто решение за повечето частни и фирмени приложения благодарение на високата си товароносимост, добра маневреност и издръжливост. Над 600 кг товароподемност (обща маса до 750 кг) за вашия автомобил с размери на транспортната повърхност 150x106, 200x106 или 200x125 ще улесни значително транспортирането на различни видове материали, стоки или инструменти. Ремаркетата, базирани на една ос, ще бъдат идеални за такива нужди. Те са много маневрени и осигуряват много добри условия за шофиране благодарение на модерната ос AL-KO или KNOTT , базирана на торсионни валове. Използването на една ос прави едноосните ремаркета сред най-евтините на пазара. Новият тип управляващи оси осигурява комфортно шофиране с ремаркето без подскачане дори и с празна кутия. Това е най-добрият избор в категорията цена/качество, препоръчан за повечето клиенти.

Самосвални едноосни ремаркета

Едноосните самосвални ремаркета позволяват накланяне на транспортната повърхност, улеснявайки товаренето и разтоварването на стоки. Всички предлагани от нас ремаркета UNITRAILER са с накланящ се теглич, който позволява самообръщане. Благодарение на отворената и подвижна задна дъска, всички насипни материали като пясък, пръст или например клони ще се изплъзнат сами по време на разтоварването, което го прави бързо. В допълнение към накланянето на транспортната повърхност, той позволява и много удобно съхранение на ремаркето. Почти плоският теглич ви позволява да поставите ремаркето от задната страна до къщата или в гаража. Напълно отвореният теглич няма да ви пречи и имате нужда само от малко повече от 2 метра височина на помещението, за да съхранявате безопасно вашето ремарке. Тази функция не е налична при повечето евтини едноосни ремаркета. Много често използвани едноосни ремаркета, произведени преди няколко години и ремаркета от пазара също нямат такава функционалност. Затова си струва да изберете ремарке от нашия магазин, което се отличава с такава възможност.

Едноосни ремаркета със самосвал

Нашите едноосни самосвални ремаркета са произведени в Полша на базата на висококачествени компоненти на реномирани марки. Структурите на нашите ремаркета са проектирани и тествани да издържат дори на много интензивна употреба. Допълнителна опорна греда под транспортната повърхност отличава нашите ремаркета, като увеличава тяхната твърдост и издръжливост. Антикорозионната защита под формата на поцинковани метални елементи прави ремаркетата устойчиви на шофиране и съхранение при различни атмосферни условия в продължение на много години. Сигурни сме в качеството, което предлагаме, затова даваме две години гаранция за всяко едноосно ремарке. Едноосните ремаркета също дават много по-ниски експлоатационни разходи. Единични калници и чифт колела означават, че разходите за евентуален ремонт или подмяна на износени компоненти на едноосно ремарке са много по-ниски от ремаркета с две оси.
Търсене Автомобилни ремаркета
pixel