Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Ремаркета за лодки

Броят на намерените елементи: 1

Ремаркетата за лодки са много добро решение за хора, които искат да транспортират своите водни съоръжения до място за почивка. С ремаркета за лодки можете да транспортирате, между другото: джет ски, яхта, моторна лодка, рибарска лодка или друго водно оборудване. Разполагаме с широка гама ремаркета за лодки , които сме подготвили и за най-взискателните клиенти.

Ремаркета за лодки

Ремаркета за лодки

В нашия онлайн магазин продаваме ремаркета за лодки от стомана или алуминий. Ремаркетата са изработени от издръжлива, поцинкована стомана, което гарантира дългогодишна употреба на ремаркето. Подготвили сме ремаркета за лодки в много варианти на дължина и ширина. Благодарение на това всеки собственик на джет ски, лодка или яхта може да избере ремарке, идеално съобразено с неговите изисквания. Нашата гама включва ремаркета за лодки с една, две или три оси и възможност за избор на спирачна или без спирачна версия. Благодарение на модерната ос AL-KO или KNOTT , ремаркетата за лодки са много маневрени и осигуряват много добри условия за шофиране. Подвижната задна греда е не само лесна за демонтиране, но и регулира дължината на ремаркето за лодка, което ви позволява да поставите още по-голяма лодка върху нея, ако е необходимо.


Ремаркета за лодки

Всички модели ремаркета за лодки са оборудвани с ос с водоустойчиви лагери и система за бърз демонтаж на задната светлинна греда. Лампите в ремаркетата за лодки също са водоустойчиви , благодарение на което имат защита срещу късо съединение и повреда на инсталацията. Допълнително оборудването на ремаркетата за лодки включва стебло с лебедка, две дънни ролки и странични опори. По желание ремаркетата за лодки могат да бъдат оборудвани с жокейно колело или опорен крак, което улеснява маневрирането и паркирането на ремаркето, разкачено от автомобила.

Ремаркета за риболовни лодки

Ремаркетата за риболовни лодки са чудесен начин за риболовците да транспортират лодката си до мястото за риболов. Добре обмисленият дизайн на нашите ремаркета за лодки осигурява безопасен транспорт и стабилност при шофиране при всякакви метеорологични условия. Ролките, прикрепени към ремаркето, спомагат за удобното разтоварване и товарене на лодката. Когато поръчате ремарке от нас, не се налага да преминавате през монотонния процес по набавяне на необходимите документи за регистрацията му. Ние ще ви доставим ремарке за лодка с комплект необходими документи готови за регистрация . Ако все още не сте убедени в нашите продукти и имате въпрос, ще се радваме да ви отговорим.

pixel