Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Ремаркета със страни BIS

Броят на намерените елементи: 20

Ремаркета UNITRAILER с допълнителни BIS страници, увеличаващи транспортната повърхност на ремаркето. Благодарение на допълнителните страни можете да транспортирате повече стоки на ремаркето. На нашите ремаркета можете да монтирате една или две допълнителни бис страни, като получавате височина на транспортната повърхност на ремаркето до 96 см при ремаркета с ТРОЙНИ страни . Поръчайте ремарке с допълнителни страни на адрес в Полша или Европа директно от производителя. Доставка до 24 часа след направена поръчка с пълна документация, необходима при регистрацията.

Ремаркета с допълнителни страни

Закупуването на ремарке с допълнителни страни е най-добрият начин за решаване на проблема, който винаги възниква при закупуването на този тип превозно средство, т.е. недостатъчното пространство. Когато избирате ремарке, обикновено знаете какво най-често ще превозвате с него. Най-добре би било да поръчате възможно най-дългото ремарке, но първо, цената на ремаркетата се увеличава с дължината им, и второ, колкото по-дълго е ремаркето, толкова по-лошо е маневрирането.

Следователно оптималното решение може да бъде закупуването на едно от ремаркетата с BIS страни, които се поставят върху основните страни, като по този начин се увеличава височината на транспортната повърхност. Можете да поставите до две нива допълнителни страни на нашите ремаркета, получавайки ремарке с ТРОЙНИ страни и почти метър височина. Допълнителните страни са изработени от стомана, което ги прави много издръжливи и върху тях можете да облегнете всякакви стоки, което не можете да направите например с ремарке само с висока рама.


Ремаркета със странични разширения

Не винаги се нуждаем от високо товарно пространство и тогава виждаме предимствата на закупуването на едно от ремаркетата със странични разширения, а именно възможността за бързото им разглобяване. Изработени по мярка и идеално съчетани с ремаркетата, те могат да бъдат свалени само с два гаечни ключа за няколко минути. Те са напълно поцинковани, така че можете да ги поставите в гаража или склада, без да се притеснявате за ръжда и да ги използвате само когато имате нужда от тях отново.

Струва си да обмислите покупката на странични удължители, когато поръчвате ремарке в нашия онлайн магазин. Решавайки да ги закупите заедно с ремаркето, спестявате от доставката, която е доста скъпа поради големите размери на стоките. Така че разгледайте нашите ремаркета с BIS страни и поръчайте най-подходящото за вас сега. Също така не забравяйте за плосък капак или рамка с брезент, за да предпазите транспортираните предмети от дъжд, прах или сняг. Можете също така лесно да ги монтирате на допълнителни удължители.

Търсене Автомобилни ремаркета
pixel