Ремаркета с мрежести страни

Броят на намерените елементи: 24

Ремаркета с мрежести страни, допълнително монтирани върху основните или допълнителните страни. Особено полезно при транспортиране на клони или други обемисти товари, които обикновено не биха се побрали на ремарке. Страните са съобразени с нашите ремаркета и могат да бъдат демонтирани по всяко време. Доставяме ремаркета до всяко място в Полша и Европа в рамките на 24 часа от поръчката, заедно с всички необходими документи за регистрация.

Мрежести ремаркета

Ремаркета с мрежести страни се предлагат в нашия магазин в 3 различни размера: 150x106, 200x106 и 200x125 см. Благодарение на това можете да изберете ремаркето, което най-добре ще отговаря на вашите нужди. Мрежестите страни, които произвеждаме за тях, са направени по мярка, така че да пасват идеално по време на монтажа. За да ги монтирате на ремаркето, са достатъчни само два ключа и всичко отнема максимум няколко минути.

Ремаркетата, оборудвани с мрежести страни, се използват целогодишно. Ако искате да транспортирате неща, които изискват по-висока транспортна повърхност, можете да използвате допълнителни мрежести страни за тази цел. Изработени са от много издръжлива поцинкована стомана, така че можете да закачите или облегнете на тях различни видове стоки.


Ремаркета с мрежести разширения

Ремаркетата с разширения на мрежата се поръчват най-добре като пълен комплект още на етапа на избор на ремарке. Техните размери означават, че по-нататъшната доставка ще бъде по-скъпа, а избирайки ги при закупуване на ремарке, спестявате много пари. Ако при някой от транспортите не са ви необходими, можете просто да ги свалите и да ги оставите в гаража или складовото помещение.

Търсене Автомобилни ремаркета
pixel