Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Строителни ремаркета

Броят на намерените елементи: 3

Строителните ремаркета са предназначени за хора, които търсят оборудване за специални задачи, например ремаркета за мини багери . Те позволяват транспортирането на тежко оборудване, необходимо за строителни работи, между другото: инертни материали, бетонобъркачки, мини багери, както и други машини . Използват се и при транспортиране на различни строителни материали като торби с цимент, чакъл, пръст, пясък. При нас можете да закупите само издръжливи строителни ремаркета на реномираната и доказана марка UNITRAILER, които ще ви осигурят надежден транспорт при всяка реализация.

Строителни ремаркета

Ремаркета за мини багери

Предлаганите в нашия магазин ремаркета за мини багери ви позволяват да транспортирате различни модели мини багери по много лесен начин. Специално място за кофа за мини багер в предната част на ремаркето над неговия теглич ви позволява да достигнете до самия край на транспортната вана и по този начин да транспортирате по-голямо оборудване и правилното му защита. Това е изключително важна характеристика, характеризираща ремаркетата за мини багери и приспособяването им за транспортиране на този тип оборудване. Разбира се, ремаркетата за мини багери не се използват само за тази цел, а тяхната универсална голяма повърхност позволява товаренето и на други видове строителна техника.

Строителни ремаркета

Богат избор от подходящо оборудване ще ви позволи да адаптирате ремаркето към вашите нужди. Стабилно, автоматично поддържащо колело ще ви позволи лесно да преместите ремаркето, разкачено от колата, благодарение на което можете бързо да го преместите на друго място, ако е необходимо. Резервното колело ще ви позволи да продължите транспорта в случай на повреда на гумата на пътя. Строителните ремаркета са оборудвани с водоустойчив шперплат и са поцинковани, благодарение на което паркирането на открито не е проблем за тях.

Строителни тандемни ремаркета

Разполагаме със строителни тандемни ремаркета , т.е. с две оси, но и с триосни ремаркета с управляващи оси. Строителните тандемни ремаркета имат рампа под формата на подсилена платформа, която позволява безпроблемно вкарване на тежка и строителна техника и специални пружини, които позволяват затварянето на платформата без много сила. Тандемните строителни ремаркета достигат обща маса до 3500 кг! . Поръчвайки строително ремарке от нас , вие получавате 2 години гаранция и всички необходими документи за безпроблемната му регистрация . Ако имате въпроси или съмнения при избора на подходящо ремарке, винаги можете да се свържете с нашите специалисти. С удоволствие ще предоставим цялата информация и ще обясним всичко.

Търсене Автомобилни ремаркета
pixel