Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Тегличи

Броят на намерените елементи: 10

Богата гама от влекачи и платформи за превоз на автомобили налични в нашия магазин. Предлагаме атрактивни цени, бърза доставка и набор от документи, необходими за регистрация. Разгледайте влекачите по-долу и изберете правилния модел за вашите нужди, наслаждавайки се на надеждност във всяка ситуация.

Теглещи ремаркета

Теглещи ремаркета

Теглещите автомобили се използват за превоз на превозни средства от различни категории. Брутното тегло на нашите влекачи, т.е. допустимото общо тегло, което варира от 1600 кг до 3500 кг, ви дава възможност да изберете влекач, който отговаря на критериите и на най-взискателните клиенти. Занимаваме се с продажба на автотегличи от няколко години, като се ръководим от мнението на клиентите за асортимента си и непрекъснато го разширяваме. Теглещите ремаркета UNITRAILER се произвеждат в Полша с компоненти от реномирани производители, което гарантира най-високо качество и надеждност.

Двуосни вагони

Двуосните тегличи ви позволяват да транспортирате автомобили без никакви притеснения, дори и при дълги разстояния. Използването на подсилени профили ще позволи на влекача да се използва дълги години , без да се притеснявате за безопасността на пътя . Количките се накланят благодарение на монтирания актуатор, което позволява удобно въвеждане на превозното средство върху платформата . Благодарение на двойната ос, центърът на тежестта е правилно разпределен, което подобрява стабилността при шофиране.

Накланящи се колички със страни

Наклонените ремаркета с алуминиеви бордове са многофункционални продукти. Благодарение на страните си и възможността за обръщане, те могат да се използват за транспортиране на различни продукти. Страните на влекача са изработени от алуминий и се разглобяват лесно. След разглобяване на страните можем да транспортираме автомобили с по-голяма ширина, излизащи извън очертанията на платформата. Ремаркетата на влекача са оборудвани с лебедка, благодарение на която товаренето на дефектирали автомобили не е проблем. Автотегличите имат V-образен теглич, благодарение на който имаме гаранция, че нашият теглич ще работи стабилно и безопасно.

Едноосни вагони

Едноосните автотегличи са много маневрени и осигуряват добри условия за шофиране благодарение на модерната ос AL-KO или KNOTT , базирана на торсионни валове. Използването на една ос прави едноосните автотегличи едни от най-евтините на пазара. Новият тип управляващи оси осигурява комфортно возене с влекача без подскачане дори при празна платформа. Това е най-добрият избор в категорията цена/качество, препоръчан за повечето клиенти.

Алуминиеви колички

Онлайн магазин Unitrailer е специализиран и в продажбата на влекачи, изработени от най-висококачествен алуминий. Всички тези влекачи са направени с помощта на най-новите технологични решения, за да отговорят на очакванията и на най-взискателните клиенти. Алуминият е по-устойчив на атмосферни влияния от стоманата. Алуминиевите влекачи са по-леки от стоманените, благодарение на което можем да транспортираме по-тежки товари и да не надвишаваме приетата GVM.

Търсене Автомобилни ремаркета
pixel