Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Триосни ремаркета

Броят на намерените елементи: 5

Триосните ремаркета с инерционна спирачка са подходящи за строителни фирми и тежки товари. Предлаганите ремаркета са солидни конструкции, осигуряващи дълготрайна и безпроблемна експлоатация дълги години. Незабавна доставка, комплект документи и реномиран производител UNITRAILER гарантира 100% удовлетвореност от закупеното ремарке.

Триосни ремаркета

3 осни ремаркета

3-осните ремаркета са произведени от реномираната марка Martz. Характеризират се с три оси, изработени от много качествена стомана на немските производители AL-KO или KNOTT. Триосните ремаркета са оборудвани с гуми, подходящи за превоз на тежки товари . Здравата стоманена конструкция на ремаркетата гарантира висока товароносимост, а здравите дръжки за закрепване на товара гарантират безопасността на транспортирания товар. Допустимото общо тегло на триосните ремаркета може да бъде до 3500 кг! Всички триосни ремаркета са със спирачки, така че сме сигурни, че ремаркето няма да се изтърколи при паркиране и спирачният път на автомобила с ремаркето ще бъде по-къс.


Триосни ремаркета

В нашия магазин имате възможност да поръчате ремарке с цилиндър за самосвал и лебедка, което дава комфорт при товарене на превозни средства на платформата. Освен това можете да оборудвате всички триосни ремаркета, които предлагаме, с автоматично жокейно колело и резервно колело за помощ в случай на повреда на гумата. По всяко време можете да закупите допълнително оборудване под формата на защита против кражба или транспортни колани. Ако имате въпроси или съмнения при използването на ремаркето, винаги можете да се свържете с нашите специалисти. С удоволствие ще предоставим цялата информация и ще обясним всичко.

Търсене Автомобилни ремаркета
pixel