Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Защита против взлом

Броят на намерените елементи: 8

Бравата против взлом е незабележимо устройство, което гарантира безопасността на стоките и багажното пространство на вашия автобус. Освен това ще бъде перфектен като защита за предната врата на кемпера. Тяхното безспорно предимство е лесният монтаж и съвместимостта на бравата с всички търговски превозни средства.

Брава против взлом Daken Saturn EVO

Брава против взлом

Защитата против достъп , предлагана в нашия магазин е последната и най-трудна преграда срещу взлом. Благодарение на усъвършенствани и доказани решения, ключалките са изключително устойчиви на опити за взлом и насилствено отваряне на ключалката. Капакът на бравата от неръждаема стомана и вложката на ключа с капак против достъп представляват бариера, предпазваща от взлом.

Сигурност за професионалисти

Допълнителната защита на автобуса или микробуса е предназначена предимно за куриери, доставчици, снабдители и всички онези, които, докато изпълняват работата си, ежедневно пробиват сред градската суматоха, са особено изложени на риск от проникване в превозното средство и конфискуване на стоките . Превозното средство, оборудвано с допълнителна защита , ви позволява безопасно да разтоварите стоките, защитавайки достъпа до товарното пространство след затваряне на вратата.
pixel