Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Багажници на покрива

Броят на намерените елементи: 104

Багажници тип Basic и BOX за монтаж на покрива на автомобила. Много издръжлив, с аеродинамична форма и лесен за сглобяване. Стават за всички модели автомобили. Ние гарантираме незабавна доставка и съдействие при избора на правилния багажник на покрива за вашите нужди.

Багажници на покрива

Багажници на покрива

Багажниците на покрива са специални системи за носене, монтирани на покрива на автомобила. Те са идеални за транспортиране на велосипеди , кутии, ски или кутии с велосипеди. В нашия магазин ще намерите подходящите видове за всички модели автомобили. Ако търсите модел, който в момента не виждате в сайта - обадете ни се - ние можем да изготвим правилния багажник, който пасва на вашия автомобил


Предлагаме базови и боксови багажници на покрива . Основният носач - както подсказва името - е необходим, за да можете да монтирате кутии, държачи за велосипеди или други аксесоари като стенна закачалка за кутията. Багажниците на покрива трябва да отговарят на марката, модела, типа на каросерията и годината на производство на вашия автомобил. Багажниците могат да се монтират на базата на оригиналните фабрични точки на вашия автомобил, на парапетите или на ръба на покрива.


Багажници за велосипеди за покрив, които се предлагат в нашия магазин са алуминиеви или стоманени. Разполагаме с два вида алуминиеви дръжки: улукови и гредообразни дръжки TOUR и два вида стоманени дръжки за велосипеди: улукови (традиционни) - има V-образен жлеб по цялата дължина на дръжката на велосипеда и греда - ролята на улука е заменен с греда и плъзгащ се (плъзгащ се под колелото) пластмасов адаптер. Когато купувате стоманен багажник за велосипеди за покрив на кола с улук, не забравяйте, че той няма адаптери за колела, защото гумите влизат в канала.


Държачът за велосипед TOUR за алуминиев улучен покрив е профил, върху който се преместват адаптерите под колелата с нитовани лайстни. Презрамките са с удобен механизъм за закопчаване на принципа на закопчалките като при ски обувките. Колелата са монтирани под ъгъл, благодарение на което прикаченият велосипед е стабилен. Държачите за велосипеди за покрив от алуминиеви греди имат плъзгащи се пластмасови адаптери и се монтират върху носещите греди. Гредата е снабдена с плъзгащ се (плъзга се под колелото) пластмасов улей с пластмасови ленти за закрепване на колелата. В допълнение, алуминиевите щанги имат аеродинамична форма, която генерира по-малко шум по време на шофиране. Алуминиевите дръжки, които можете да закупите от нас, имат защита против кражба под формата на копче за ключ, за да повишат безопасността на продуктите, които транспортирате. Държачът на стоманената греда е оборудван с плъзгащ се (плъзгащ се под колелото) пластмасов улей с пластмасови ленти за фиксиране на колелата. Ако решите дръжки от стомана, можете допълнително да закупите специална защита против кражба за велосипеди, която се предлага в нашата оферта.


Кутиите , които предлагаме за продажба са подходящи за различни видове транспорт. Те са с различна дължина и ширина - според това какъв размер е необходим. Когато решавате да закупите кутия, трябва да знаете за какви цели ще се използва. Ако планирате ски пътуване, по-дългите кутии ще са идеални. Ако сте любители на спорта и имате подходящото спортно оборудване - можете да си купите по-къса, но по-широка кутия. Ако имате детска количка и не знаете как да я опаковате в колата - можете да я транспортирате в кашон. В него можете да поставите и малък багаж или куфари. Кутиите, които купувате от нас, могат да бъдат монтирани на багажници или носещи греди на покрива на автомобил. Нещо повече, кутиите се предлагат в различни цветове, така че закупените продукти ще бъдат не само практични, но и естетични.


Багажници на покрива Thule

Thule е шведски производител на багажници на покрива. Предлаганите от фирмата покривни багажници са изработени от алуминий или стомана . Багажниците на покрива с алуминиеви греди приличат на крила - в резултат на това те са много по-тихи от традиционните греди. За да отговори на очакванията на клиентите, Thule проектира своите базови носачи със сменяеми елементи, благодарение на които всеки може бързо и лесно да ги адаптира към друго превозно средство. Покривните носачи Thule са идеални за превозни средства със стандартни покриви, т.е. такива, които нямат фабрично монтирани монтажни точки или релси. Благодарение на грижите по време на производството, ние сме сигурни, че когато решим да закупим тази марка, ще получим солиден продукт, който ще отговори на очакванията на всички клиенти. Стелажите Thule са гаранция за качество и издръжливост.

Избирайки базови багажници на покрива, които са в нашия магазин, ние гарантираме, че те са много добре засенчени от автомобилни списания, други клиенти и потребители. Нашата цел е предлаганите от нас продукти да са с най-високо качество. Ако имате въпроси относно предлаганите от нас модели, моля свържете се с нашите специалисти. Ние ще отговорим на всички ваши въпроси.

pixel