Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Захвати за носещи греди

Броят на намерените елементи: 3

Предлагаме държачи за носещи греди на производителя Thule . В нашия магазин има крака за носеща греда за автомобили с обикновен покрив , с точки за монтаж , интегрирани релси , с повдигнати релси и за автомобили без фабрично монтирани багажници на покрива или стойки за тях. Сигурни сме, че в нашия асортимент ще намерите това, което търсите в момента. Ако имате въпроси, моля свържете се с нас по телефона или онлайн чат.

Носач за велосипед за теглич

Основно опорно краче на Thule

Благодарение на широката гама от налични продукти, лесно ще намерите подходящия крак за носещата греда . Не забравяйте, че съществен елемент при покупката е да изберете греда , която да подхожда на покрива на колата, която притежавате. Всеки крак на основната греда е различен и пасва на различен тип превозно средство. Ако не знаете кой тип крак на носещата греда е подходящ за вашия автомобил, моля свържете се с нас. Всичко, което трябва да направите, е да ни кажете какъв модел и година на автомобила имате и ние ще ви помогнем да намерите подходящите притежатели . В зависимост от избрания продукт могат да се разграничат две форми на сглобяване. В случай на покрив на автомобил с повдигнати релси или с точки за закрепване, закрепването се извършва с помощта на ключалки Thule One-Key.

Ако имате автомобил, който няма фабрично монтирани багажници на покрива или стойки за тях, тогава използвайте офертата Thule Evo Clamp 710500 . Това е крак на опорна греда, чието сглобяване не изисква никакви инструменти. Тези модели използват закопчалки, чието монтиране на покрива на колата отнема по-малко от 5 минути и са изключително прости. Краката от предложението "Thule Evo Clamp" са с товароносимост до 75 кг , така че не забравяйте да проверите допустимото натоварване на покрива на автомобила. Всеки продукт се изпраща в рамките на 24 часа след потвърждаване на транзакцията. След получаване на поръчания продукт имате възможност да върнете продукта в рамките на 30 дни без да посочвате причина.

pixel