Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Подпорни греди с дръжки

Броят на намерените елементи: 44

Носещи греди с дръжки от полския производител Amos е комплект от 2 стоманени или алуминиеви греди с 4 дръжки. Всички налични носещи греди, които предлагаме са с различни дължини, за да можете лесно да изберете правилния модел за покрива на вашия автомобил. Препоръчваме ви да се запознаете с офертата по-долу. Ако не можете да намерите търсения артикул, моля свържете се с нас по телефона. Вероятно ще успеем да получим правилните части за вас в рамките на няколко дни.

Носач за велосипед за теглич

Основен багажник

В магазина ви представяме широка гама багажници за покрива на автомобила. Ние се фокусираме върху полски производител, който работи на пазара повече от 20 години, защото знаем, че продуктите, които произвежда, са с високо качество. Когато решавате да закупите товарен носач, трябва да знаете кои носещи щанги ще са подходящи за вашия покрив. За да ви помогнем да изберете правилния багажник за покрива, ще изброим 3 основни типа: Универсален тип покрив за кола е този, който няма фабрични точки за монтаж или парапети. Не е нужно да се притеснявате, ако имате кола с такъв тип покрив. В този случай не е необходимо да се намесвате по никакъв начин в каросерията на автомобила си. Монтирайте ноктите/дръжките на ръба между покрива и стъклото. Ако се притеснявате да инсталирате сами основния багажник - свържете се с оторизиран пункт, който професионално ще се погрижи за монтажа. Вторият тип са покриви за автомобили със специални точки за монтаж и. Това е голяма помощ, тъй като производителят на автомобили е взел предвид хората, които биха искали да могат да транспортират велосипеди, кутии или други необходими предмети на покрива.

Не забравяйте, че монтирането на багажника на покрива върху точките за монтаж изисква подходящи познания, за да не повредите каросерията на вашия автомобил. В този случай ви съветваме да потърсите професионална помощ. Това не само ще ви спести време, но и ще сте сигурни, че вашият багажник на покрива е правилно монтиран. Последният тип са покриви, оборудвани с интегрирани или стандартни парапети. При автомобилните покриви с парапети трябва да се помни, че те изискват други монтажни елементи, т.нар. "лапи", които също са налични в нашата оферта. Интегрираните парапети са тези, при които няма празнина между парапета и покрива. Традиционните парапети имат определено разстояние между покрива и парапета. Когато избирате, не забравяйте, че носачът трябва да отговаря идеално на модела на вашия автомобил.


Основни греди и релси на покрива

Основните греди са напречни греди, които условно приемат името на основния багажник. Това е комплект от 2 греди, които се монтират напречно на покрива на автомобила. Допълнителен елемент, който е необходим при сглобяването на базовите греди са 4 дръжки. Релсите на покрива са набор от 2 профила, които обикновено се наричат надлъжни греди . Така закрепването им става по дължината на покрива на автомобила. Предимствата им са не само, че изглеждат изключително добре върху автомобила, но и че при някои модели автомобили е възможно да се сглобят отново. Благодарение на широката гама от релси на покрива, които имаме в нашия асортимент, ние сме сигурни, че определено ще подберете правилния тип за вашия автомобил.

Как се монтира багажник на покрива?

Ако искате да монтирате багажник на покрива , имайте предвид вида на покрива, който имате. Както споменахме, багажникът се монтира по различен начин, ако покривът има релси или монтажни точки или когато не съдържа никакви елементи. Самосглобяването е възможно, ако някога сте го изпитвали. Ако решите да монтирате багажник за покрив за първи път, препоръчваме ви да използвате услугите на оторизирани сервизи.

Ако имате други въпроси към нас, моля свържете се с нас чрез уеб чат или по телефона. Ние ще ви помогнем да съобразите правилния багажник за покрива с покрива на вашия автомобил. Ние изпращаме всеки продукт в рамките на 24 часа . В рамките на 30 дни от получаване на продукта е възможно да го върнете без да посочвате причина.

pixel