Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Покривни кутии

Броят на намерените елементи: 12

Кутиите на покрива са чудесен избор, ако нямате много място в автомобила си. Можете да ги третирате като втори багажник , в който лесно можете да транспортирате покупки, количка, спортно оборудване или багаж. Запознайте се с каталога на наличните кутии и изберете подходящия модел за вашия автомобил. При нас ще намерите покривни кутии с различни размери на производителите Thule , Amos и Westfalia . Ако имате въпроси към нас - моля свържете се с нас. Ние сме тук, за да ви помогнем.

Носач за велосипед за теглич

Покривни кутии за всеки

Всеки продукт, който предлагаме, се отличава с отлично качество, така че удобството при използване е възможно дълги години. Когато решавате да изберете покривни кутии, имайте предвид, че те трябва да бъдат съобразени с вашия багажник на покрива. Вие решавате дали имате нужда вашата кутия да бъде широка и по-голяма или по-тясна и по-дълга. Всеки наш продукт се монтира на багажника на покрива или на носещите греди на покрива на автомобила. Предлаганите продукти са с различни вместимости от 300 до 500 литра, така че при покупка се уверете за какво ще го използвате.

Ако сте любители на планината и обичате да карате ски, препоръчваме по-тесни и по-дълги кутии. Благодарение на това можете да поберете в него не само ски, но и всички необходими зимни дрехи. Покривната кутия Thule Motion XT L ще бъде отличен избор за такива пътувания. Капацитетът му е 450 литра, а товароносимостта позволява да транспортирате от 5 до дори 7 чифта ски до 180 см. Ако предпочитате сноуборд вместо ски, можете лесно да опаковате от 3 до 5 чифта в този тип кутия. Ако имате малко дете и не знаете къде да скриете количката, широката и вместителна кутия на покрива ще отговори на очакванията ви и допълнително ще спести място в багажника на колата. Освен това кутиите, които имаме в нашия асортимент са в различни цветове, благодарение на което са не само практични, но и естетични. Всяка покривна кутия има защита против кражба под формата на ключалка, за да не се притеснявате за транспортираните вещи. Всички продукти предлагани от нашия магазин притежават сертификати за качество и съответствие TUV-GS и са в съответствие със стандарта ISO11154:2006.

Покривни кутии Thule

Предлагаме багажници на шведския производител Thule , който е един от лидерите в покривните багажници , аксесоари и кутии . В нашия магазин ще намерите кутии в модерен цвят черен гланц и черен и сив мат. Всяка покривна кутия Thule е с различен капацитет, затова ви препоръчваме да се запознаете с отделните предложения, където всички необходими параметри са описани подробно. Сигурни сме, че ще намерите правилната кутия за покрив за вашия автомобил. Някои покривни кутии Thule също имат закрепващи ремъци за допълнителна защита при транспортиране на предмети. Ако не знаете кой покривен багажник да изберете или не знаете кой е подходящ за вашия автомобил - свържете се с нас. Всичко, което трябва да направите, е да ни кажете модела и датата на производство на автомобила и ние ще ви помогнем да изберете подходящата кутия за покрива. Доставката се извършва в рамките на 24 часа след транзакцията. След получаване на продукта имате 30 дни да върнете закупения багажник.

pixel