Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Стойки за велосипеди за теглич

Броят на намерените елементи: 14

Носачите за велосипеди за теглича на автомобила са чудесен помощник при пътуване с велосипеди. Носачите за теглич ви позволяват да транспортирате до 4 велосипеда едновременно, без да се засяга правилната аеродинамика на автомобила по време на шофиране. Те са много безопасен метод за транспортиране на велосипеди в колата.

Стойки за велосипеди за теглич

Стойки за велосипеди за теглич

Планирате ваканционно пътуване, разходка с колело или може би сте любители на планината и мечтаете за разходка с велосипед по планински пътеки, но не знаете как да транспортирате велосипедите си по най-добрия начин? В нашия магазин ще откриете различни модели велосипедни багажници за тегличи от известни производители: Amos , Peruzzo.


Ще ви обясним какви са моделите багажници за велосипеди и какъв тип да изберете. Има два вида багажници за велосипеди за теглича: държачи за велосипеди и платформи за велосипеди , които са идеални за транспортиране на 2, 3 и дори 4 велосипеда! Велосипедите тип дръжка/закачалка са чудесно решение за транспортиране на 2 или 3 велосипеда наблизо. Дръжките са изработени от стомана, така че дори и под въздействието на тежестта на велосипедите, те ще ги поддържат стабилно по време на транспортиране. Носачите за велосипеди с теглич са предназначени за транспортиране на велосипеди с горна рамка. Ако обаче ще транспортирате "дамски" велосипед, трябва да закупите специален адаптер , който също ще намерите в нашия магазин. Нашите багажници за велосипеди имат функция за накланяне на куката, така че ще имате лесен достъп до багажника за кола. Дръжките са скрити, така че когато вече не се нуждаете от своя багажник за велосипеди, можете бързо да го поставите на правилното място. Въпреки факта, че багажниците за велосипеди за кука за теглене са по-евтини от багажниците за платформа, те ще отговорят и на най-взискателните очаквания на шофьорите. Освен това имат специални TUV и GS сертификати. Знакът "TUV" информира, че закупеното от нас оборудване е безопасно, висококачествено и отговарящо на стандартите на ЕС. Маркировката GS означава, че продуктът е надлежно тестван, оценен и одобрен по отношение на безопасността. Маркировката GS се появява само на одобрени продукти. Единственият недостатък на носачите за велосипеди за теглич тип "закачалка" е, че при някои модели автомобили, след закрепване на държача заедно с велосипеди, видимостта на задните светлини или регистрационната табела може да бъде ограничена.


Вторият вид носачи за велосипеди за теглич са платформите за велосипеди . Нашата оферта включва платформи на производителите Amos и Peruzzo за превоз на 2 до 4 велосипеда . Платформите са изработени от стомана или алуминий. Багажниците за велосипеди, изработени от алуминий, могат да се използват дълги години - без да се притеснявате за ръжда. Платформите - което ги отличава от обикновените държачи - имат монтирани светещи ленти с място за регистрационни номера. Това е задължително, тъй като при транспортиране на велосипедни носачи на платформа, значителна част от табелата, монтирана на автомобила, не се вижда. Светлинните ленти, налични на нашия уебсайт, са 7 или 13 пинови . 7-пиновият кабелен сноп е отговорен за спирачните светлини, пътепоказателите и габаритните светлини. Светлинните ленти с 13 пина са с габаритни светлини, габаритни светлини, стопове, светлини за заден ход, фарове за мъгла и мигачи - ляв и десен. Ако не знаете колко щифта имате в колана си, просто погледнете гнездото за теглене и пребройте колко полюса има. В багажниците за велосипеди за плоска кука за теглене има допълнителна защита против кражба за велосипеди. Ако притежавате SUV с резервно колело, монтирано на вратата на багажника, трябва да го премахнете, преди да закупите плосък багажник за велосипеди. Това е важно, защото в противен случай няма да е възможно да инсталирате всички велосипеди на носача. Стойки за велосипеди за плоска кука за теглене, освен че са предназначени за транспортиране на велосипеди, са чудесни и за транспортиране на друг багаж, като например косачка. В зависимост от производителя - платформите имат различни сертификати. Производителят Amos предлага "TUV" одобрения - които споменахме за "дръжка" и "PIMOT" багажници за велосипеди. Сертификатът PIMOT гарантира качеството на закупения продукт. При избора на носачи за велосипеди за теглич от производителя Peruzzo разполагаме с цели 3 сертификата: "TUV", "GS" и "City Crash". " Сити Краш " гарантира, че при правилно използване на продукта в случай на сблъсък (до 50 км/ч), велосипедите трябва да останат на багажника.


Багажници за велосипеди за 2,3 и 4 велосипеда

Ако търсите велосипедни носачи за теглич за 2 велосипеда, в нашия магазин ще намерите предложения от производителя Peruzzo и Amos. Офертата на Peruzzo включва носачи за велосипеди тип " дръжка ", а Amos предлага носачи за велосипеди на платформа. Ако искате да транспортирате велосипеди до близки места, изберете модел "дръжка". Лесно можете да го монтирате на топката на теглича без излишни усилия. Системата за закрепване на закачалката се затяга с винт, така че нямате нужда от допълнителни инструменти. Товароносимостта на носачите за теглич за 2 велосипеда е от 35 кг до 60 кг . Предимство е и фактът, че ако изберете този тип багажници, няма да се притеснявате за светещата лента, която е необходима за платформените велосипедни багажници. Предлагаме и велосипедни багажници за тегличи за 3 и 4 велосипеда. Когато решите да транспортирате по-голям брой велосипеди, препоръчваме да използвате багажници на платформата. Първо, защото платформите са против кражба, така че не е нужно да ги купувате отделно, както в случая с моделите с "дръжка". Второ, системата за закрепване е или винт, или затягащ лост - в зависимост от производителя, така че имате избор. Трето, те ще бъдат страхотни по време на дълги маршрути и благодарение на светлинните ленти ще бъдат по-добре забележими дори през нощта.

Въз основа на това знание, избирайки наличните предложения за багажник за велосипеди за теглич в нашия магазин - определено ще намерите тези, които ще бъдат най-добрите за вас. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви консултираме и заедно ще намерим точния продукт за вас.

pixel