Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Велоплатформи за теглич

Броят на намерените елементи: 12

Платформи за велосипеди с теглич на производителите Thule , Amos , Peruzzo и Westfalia . Съветваме ви да се запознаете с широката гама от багажници, налични за всички видове велосипеди. При нас ще намерите велоплатформи за 2, 3 и дори 4 велосипеда с щепсел 7 или 13 PIN . Сигурни сме, че в нашия магазин ще получите това, от което имате нужда в момента. Ако имате въпроси към нас - свържете се с нас чрез чат или по телефона. Ще се радваме да ви помогнем да изберете подходящата велосипедна платформа за вашия автомобил. Припомняме, че на 1 януари 2016 г. влезе в сила изменението на Наредбата за техническите условия на превозните средства. Всички носачи, използвани за транспортиране на велосипеди на теглича на автомобила, освен основните светлини , трябва да бъдат оборудвани и със задно виждане и фарове за мъгла . (Вестник на законите от 2016 г., точка 2022). Функционирането на тези светлини е възможно само с 13-PIN електрически кабел. Препоръчваме ви да проверите колко щифта има вашата кола, когато поръчвате. В случай на 7-пинов контакт, той трябва да бъде преобразуван в необходимия 13-пинов контакт.

Носач за велосипед за теглич

Платформи за велосипеди Thule

Нашата оферта включва велосипедни платформи за теглич на шведския производител Thule. Тук ще намерите " VeloSpace XT 3 939000 " багажници за 3 велосипеда, които са идеални за дебели велосипеди , електрически велосипеди или детски велосипеди. Благодарение на товароносимостта до 60 кг в отделните модели е възможно да се транспортират тежки планински велосипеди без страх от повреда. Ако се интересувате от тази оферта за 4 велосипеда, можете да закупите Thule VeloSpace XT Bike Adapter , който ще ви позволи да инсталирате допълнителен велосипед. Продуктите на производителя Thule , които предлагаме за продажба са с 13 PIN електрически конектор, така че преди да направите сделка, уверете се с какъв електрически контакт разполагате. Стойките за велосипеди с теглич Thule са много компактни, напълно сгъваеми и лесни за използване. Благодарение на модерното производство на платформи за велосипеди, ако е необходимо, можете да използвате напълно багажника на автомобила, дори ако на платформата има велосипеди. Избирайки продукти на Thule, в комплекта получавате и ключалки, които са чудесна защита за оставени на багажника велосипеди и багажника на куката.

 

Велоплатформи за теглич

Платформите за велосипеди могат да се използват повече от веднъж! На тях можете да носите различен багаж и оборудване, като например косачка. Те са идеални за дълги разстояния и за транспортиране на повече от два велосипеда. Всички велосипедни платформи за теглича са със светещи щанги с място за табела. В нашия магазин предлаганите продукти притежават специални сертификати: TUV , PIMOT , GS , които информират за качество, издръжливост и съответствие с европейските стандарти. Допълнителна защита под формата на сертификат " City Crash " е приложена от производителя Peruzzo . Това е сертификат, който гарантира на собственика, че в случай на сблъсък (до 50 км/ч) велосипедите трябва да останат на носача.

Шофьорите, които имат SUV с резервно колело на задната врата, трябва да ги премахнат, преди да закупят платформа за велосипед за теглич. Ако това не бъде направено, може да има проблем с монтирането на всички велосипеди на носача. Възползвайте се от богатото ни предложение и намерете подходящата за вас платформа за велосипеди, която ще осигури максимална безопасност на транспортираните велосипеди. Стоките се изпращат до 24 часа . След получаване на пакета имате 30 дни да го върнете без да посочвате причина.

pixel