Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Стойки за велосипеди

Броят на намерените елементи: 7

Държачите за велосипеди са перфектно решение за транспортиране на велосипеди за всеки шофьор, който има багажник на покрива. Предлагаме държачи тип: улук и греда на производителите Thule , Amos . Благодарение на нашата широка гама, можете лесно да съчетаете стойката за велосипед към покрива на вашия автомобил. Ако имате съмнения или въпроси - свържете се с нас чрез онлайн чат или по телефона. Ще се радваме да Ви помогнем да изберете правилните стойки за велосипеди.

Носач за велосипед за теглич

Багажници за велосипеди на покрива

В нашия магазин предлагаме багажници за велосипеди от стомана или алуминий . Алуминиевите дръжки са дръжки за улуци и греди . Дръжките от стомана са улучни (традиционни), което означава, че улукът е във формата на буквата "V" и греда. При държачите на греди ролята на улука е заменена от греда и специален пластмасов адаптер, поставен под колелото. Ако решите да закупите стоманен държач за велосипед на покрива на колата, не забравяйте, че този тип няма адаптери за колела, тъй като гумите не се вписват в канала. Когато изберете стоманени държачи за велосипеди за покрива, можете да закупите специална защита за велосипеди срещу кражба, която също ще намерите в нашия асортимент. Алуминиевите държачи на греди са оборудвани с плъзгащ се улей с пластмасови ленти за закрепване на колела. Безспорно предимство на алуминиевите греди е, че благодарение на аеродинамичната си форма генерират много по-малко шум по време на шофиране.

Стойка за вилица за велосипед

В наличния каталог ви представяме богата гама вилодържачи за велосипеди на производителя Thule. Това са тънки, удобни и алуминиеви държачи за професионално монтиране на велосипеда към предната вилка. Велосипедният държач за вилката е проектиран да се монтира върху носещите греди . За дръжките може да закупите допълнително защита против кражба, която се предлага в магазина ни. Предлагаме багажник за велосипед Thule ThruRide, който е подходящ за монтаж зад вилицата. Пасва на 9 мм бързо освобождаващи се главини с включен незаключващ адаптер. Има възможност за закупуване на затворен адаптер, който имаме в нашия каталог. Носачът за вилица за велосипеди " Thule Thruride 565001 " е подходящ само за носачи с T-слотове. Включени са адаптери 20x20 mm . При интерес към по-голям размер преходници предлагаме преходници с размери 24х30 мм.

Държачите за вилици за велосипеди са предназначени за транспортиране на 1 велосипед с посочен от производителя капацитет . Съветваме Ви да се запознаете с конкретната оферта на търсения от Вас артикул, която съдържа цялата най-важна информация. Всеки продукт се изпраща в рамките на 24 часа след извършване на транзакцията. След получаване на поръчаните части имате 30 дневен срок за връщане без да посочвате причина.

pixel