Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Снопове с куки

Броят на намерените елементи: 5

Снопове за тегличи универсални и предназначени за всички модели автомобили 13-пинови или 7-пинови. Закачени кабелни снопове с бърза доставка на ниска цена.

Снопове с куки

Електрически колани за куки

За да монтирате теглича, ви е необходим електрически кабел, който ще осигури захранване на тегленото ремарке или багажник за велосипед със собствено светлинно табло. Нашата оферта включва следните решения:

универсални колани за тегличи - предназначени за по-стари автомобили, при които монтажът не изисква допълнителен модул, за да функционира правилно. Могат да се използват в автомобили: без CAN-BUS, бордови компютър, Multiplex / PWM осветление, LED осветление и система Check-Control. Универсалните снопове са разделени на 7 и 13-PIN гнезда с различни дължини на проводниците, които са адаптирани към нуждите на монтажа.

универсални колани за теглич с електронен модул - предназначени са за автомобили, при които допълнителното осветление на ремаркето предизвиква грешка, която се сигнализира от компютъра. Този модул обикновено се монтира под тапицерията в багажника на автомобила. Осветителните системи на автомобила управляват модула на ремаркето, който се захранва от 12V от акумулатора на автомобила и отговаря за пълното осветяване на ремаркето. Такова управление причинява минимално текущо натоварване на осветителните системи на автомобила, благодарение на което компютърът на автомобила не вижда никакви грешки. Окабеляването, оборудвано с модула, е необходимо за автомобили с богата електроника. Ако автомобилът има електронна система за управление на светлините Check-Control или електричеството му е базирано на CAN-BUS шина, е необходимо използването на сноп с модула. Инсталирането на колана без модула в автомобил, който го изисква, може в най-добрия случай да доведе до липса на осветление на платформата на ремаркето/велосипеда, а в най-лошия - до сериозна повреда на електрическата система на автомобила.

специални снопове за тегличи - те без съмнение са най-удобното решение, монтират се на фабрично подготвени места в багажника на конкретен автомобил, благодарение на което не се нуждаят от намеса в електрическата система. За да монтирате такъв сноп не са необходими специализирани познания, тъй като такъв сноп вече има готови съединители, които отговарят на инсталацията на автомобила и са съобразени с дължината на проводниците, което улеснява и съкращава времето за монтаж. В зависимост от марката и модела на автомобила, специалните колани имат специфични функции. Коланите работят със системите за сигурност на автомобила, например T-ESP. Това решение ви позволява да избегнете повреда на кабели или електронни системи. Използването на електрически снопове гарантира правилната и безопасна работа на цялата електрическа система на автомобила и ремаркето.

Сбруи за 13-пинови и 7-пинови куки

7-щифтовият колан може успешно да се използва в ремаркета под 750 kg GVW. Този лъч носи само основните светлинни сигнали, като: мигачи, габаритни светлини, стопове и фарове за мъгла. Следователно, според разпоредбите на ЕС, може да се прилага само за този тип ремаркета. По-тежките ремаркета изискват собствена светлина за заден ход. Тази функция може да бъде осигурена само от 13-пинов кабел и само той е в състояние да поддържа например къмпинг, оборудван с хладилник, печка и редица други устройства, които изискват постоянно захранване.
pixel