Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Боксове за полуремаркета, влекачи, ремаркета

Броят на намерените елементи: 40

В нашия магазин ще намерите изключително солидно изработени кутии за инструменти , налични в различни размери. Това са продукти, които са идеални за монтаж в микробуси , за водачи на влекачи , автобуси , както и ремаркета и полуремаркета . Това е идеално решение за транспортиране на ремъци, ъгли и други малки инструменти и предмети, които не трябва да се транспортират разхлабени. Ако ви е омръзнало да местите инструменти из палубата на вашето превозно средство, тогава изборът на кутия за инструменти ще бъде най-добрият избор!

Кутия за инструменти Daken JUST 500

Кутии с инструменти

Всички кутии за инструменти, които са в нашата продажба, са продукти, изработени от полимерни суровини , благодарение на които са устойчиви и издръжливи. Нещо повече, благодарение на здравата конструкция, продуктът е устойчив на променящите се атмосферни и химически условия. Те използват вътрешни ребра , които не само ще укрепят цялата конструкция на кутията, но могат да се използват и като основа за рафтове. Стоките, налични в нашия каталог от Daken, са оборудвани с две цилиндрични брави с капак за прах, за да се гарантира максимална сигурност срещу неправилно боравене и кражба. Всяка кутия има ключалки с ключ, така че достъп до нея има само уговореното лице. Всяка кутия с инструменти има допълнителен резервен ключ, така че не е нужно да се притеснявате, ако загубите такъв.

Как да монтираме кутията с инструменти?

Всяка кутия може да се монтира с помощта на монтажни скоби. Всички части можете да намерите в офертата на нашия магазин. Представените дръжки са универсални, така че лесно можете да ги съчетаете с вашата кутия с инструменти . Закупеният комплект разполага с всички необходими елементи за закрепване на дръжките към кутията. Монтираме ги под касата, за да имате лесен и бърз достъп до тях. Има възможност да монтирате няколко кутии за инструменти една до друга, разбира се, трябва предварително да изберете подходящите им размери, за да могат всички да се поберат. Ако искате да направите транзакция, можете да го направите онлайн или по телефона. На разположение сме от понеделник до петък от 8:00 до 16:00 часа. Ние изпращаме всеки продукт в рамките на 24 часа . След получаване на закупената стока имате 30 дни да я върнете без да посочвате причина. Препоръчваме ви да се запознаете с нашата оферта!

pixel