Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Сапани за колани

Броят на намерените елементи: 10

Ремъци за транспортиране и закрепване на товари. Различни дължини и товароносимост. Бърза доставка. Съвместим с европейския стандарт EN1492-1: 2000, сертифициран от GS и TUV.

сапани за колани

Сапани за кранове

Сапаните за кранове се използват за транспортиране на различни видове материали, които изискват ремъци за повдигане или преместване, например палети, тежки бали или други тежки предмети. Предимството им е възможността да хващат обект много бързо, без да се налага да намират точка, към която да го закачат. Поради тази причина се използват при претоварване, на строителни обекти и в складове. Сапаните с ремъци могат да имат якост от няколко тона и дължина от няколко метра. При превоз на различни стоки обикновено се използват няколко сапана едновременно, което позволява стабилно и контролирано маневриране на стоките.



Полиестерни сапани

Полиестерните сапани , които предлагаме в нашия магазин са от полски производител и притежават всички необходими сертификати и одобрения. Високият коефициент на безопасност от 7:1 потвърждава тяхното най-високо качество и издръжливост. Те са идеални за деликатни стоки, които няма да бъдат повредени от гладката повърхност на полиестерната прашка. В края имат най-универсалните завършеци на цикли. Слинговете с ремъци се различават лесно по лилав, жълт или зелен цвят, който определя техните параметри и ви позволява да изберете правилния слинг за вашите нужди.

pixel