Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Тегличи и напречни устройства

Броят на намерените елементи: 91

Тегличи за ремаркета и напречни устройства за спирачни ремаркета. Грижиш ли се за безопасното свързване на ремаркето с колата? Погрижете се за това, като си купите нов теглич. В нашия магазин ще намерите тегличи за ремаркета AL-KO , KNOTT , WINTERHOFF и STEELPRESS с обща маса от 700-3500 кг на много добри цени.

Тегличи за ремарке

Тегличи за ремарке

Тегличи за ремарке се използват за свързване на ремаркето към превозното средство. Различаваме "V" теглич , "T", квадратен теглич или тръбни куки . Различаваме ги по максимално допустимия DMC, натиск върху топката на куката и разстоянието на монтажните отвори. В случай на тегличи, налични в нашия онлайн магазин, цялата необходима информация за избора им за даден модел ремарке може да бъде намерена в продуктовата карта.
Тегличите на ремаркето са оборудвани с индикатор за износване, за да ви помогне да определите кога е време да смените теглича в момента. Улеснение, което също се използва като стандарт в повечето тегличи на ремарке, е индикаторът за правилност на свързването. Благодарение на него можем да сме сигурни, че свързването на ремаркето към автомобила е правилно и то няма да се разкачи по време на движение.

Тегличи за ремаркета с инерционна спирачка

Тегличите за ремаркета с инерционна спирачка се наричат също инерционни устройства. В този случай продуктът е цял елемент, съдържащ както ударника, така и спирачката и стоманения корпус, който ги свързва. При препускащи устройства е възможна подмяна на отделни части от комплекта. Сферични тегличи и амортисьори за устройства за преместване могат да бъдат закупени отделно.
Изпреварващите устройства се използват за тежки ремаркета, спирачни с обща маса над 750 kg. Те се използват за задействане на инерционната спирачка и се закрепват към тегличите на ремаркета за автомобили и влекачи. При леките ремаркета не е необходимо да се монтира спирачка. Не се изисква от закона и силите, които действат при движение с ремарке с обща маса до 750 кг. За по-големите ремаркета обаче е необходима спирачка за движение. Използването му осигурява безопасност при теглене на ремарке и намалява износването на спирачките на автомобила.

Тегличи за автомобилно ремарке

Тегличите на ремаркето на автомобила се износват повече, колкото повече товари се превозват на ремаркето. Ако ремаркето се използва често и с практически пълен товар, ще е необходима смяна на теглича много по-често. Струва си да проверите износването на теглича преди всяко пътуване с ремарке.
Куките за ремаркето са единственият елемент, освен разцепващия кабел, който свързва ремаркето с автомобила. Прецизното поставяне на топката за теглич, която трябва да е изцяло в гнездото, и заключването на теглича гарантират безопасно шофиране. Висококачествените куки от доказани немски производители, които препоръчваме включват компоненти от AL-KO , KNOTT , WINTERHOFF и STEELPRESS . Техните доказани решения гарантират спокойствие за дълго време. Изберете здрав теглич, който ще пасне на вашето ремарке и го поръчайте в нашия магазин с бърза доставка до дома!
pixel