Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Изпреварващи устройства, изпреварващи спирачки за ремаркета

Броят на намерените елементи: 24

Изпреварващи устройства за спирачни ремаркета на база AL-KO или KNOTT оси с GVM от 700 до 3500 кг. Необходими при тежки товари, те повишават комфорта при шофиране с ремарке.

Инерционна спирачка за ремаркето

Инерционна спирачка за ремаркето

Инерционната спирачка за ремаркето е необходима, ако искаме да запазим безопасността и комфорта при шофиране с тежко ремарке, т.е. такова, чиято обща маса надвишава 750 кг. При такива ремаркета спирачката е необходима за допълнително спиране на ремаркето, свързано към автомобила в комплекта. При спиране, например с автомобил, ремаркето притиска топката на теглича, а устройството за изпреварване допълнително го спира. Благодарение на това спирането с комплекта е много по-ефективно. Спирачните елементи на превозното средство, теглещо ремаркето, не се експлоатират толкова силно и следователно ще издържат по-дълго.

Спирачка на ремаркето

Трябва да започнете избора на спирачка за ремаркето, като проверите производителя на оста на вашето ремарке. Най-популярните и най-добрите марки оси са AL-KO и KNOTT . След това преминете към проверка на типа теглич в ремаркето. Типът на устройството за надхвърляне ще зависи от това дали вашият теглич образува буквата "V" или "T". След това трябва да проверите дали тегличът е квадратен или кръгъл. Друго нещо, което трябва да проверите, е диаметърът на топката на куката. След като го потвърдите, проверете GVW стойността на ремаркето. С цялата тази информация можете да изберете правилната спирачка за вашето ремарке. Доста е сложно, така че в случай на проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да изберете правилното устройство за наддаване за вашето ремарке.
pixel