Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Части за селскостопанска техника

Броят на намерените елементи: 56

Части за селскостопански машини : Предлагаме широка гама от необходими селскостопански части от производителите Profix , Dromed , Kramp , Plastex и KT TRADE . Ще намерите всички необходими елементи за трактори , комбайни и всички допълнителни аксесоари. Разполагаме с калници, гуми, огледала и осветление. В нашия магазин ще намерите всичко, което търсите в момента.

Части за селскостопанска техника

Части за селскостопанска техника за всеки

Ние знаем колко е важно постоянно да разширявате търговската си оферта, така че от сега нататък ще намерите не само части за ремаркета, но и широка гама от части за селскостопански машини. Повечето от предлаганите продукти идват от полски производители, които работят на пазара повече от 20 години. Техният опит, надеждност и коректност в работата гарантират най-високо качество на продуктите, които можем да предложим в нашия магазин. Ние непрекъснато разширяваме асортимента си, затова ви препоръчваме да посетите представения продуктов каталог. Разполагаме с части за комбайна , като странични ножове за рапица , хедер и ел. система. Освен това ще намерите клиновидни ремъци , щикове, пълни коси за хедери и различни дължини на ножове за странични коси и бръсначи за хедери за зърно. Ако сте собственик на трактор и търсите горивна помпа, лесно ще намерите правилния продукт в нашия магазин. Предлаганата помпа е подходяща за машини Case , New Holland, Fiat , Ford. Всички подробни параметри са представени в конкретна оферта, затова ви препоръчваме да се запознаете с нейното съдържание.

Други налични части за селскостопанска техника, които можете лесно да намерите в нашата оферта, са необходимите предпазни елементи. Предлагаме селскостопански шпленти и селскостопански шпленти с различна дължина. Лесно ще намерите точната дължина. Шплинтите не само ще служат за защита на щифтовете, но и ще предотвратят тяхното движение или изплъзване. Тъй като те също са за многократна употреба, можете да ги използвате много дълго време.

Части за селскостопанска техника и маяци

В нашия каталог имаме широка гама от щифтове за маяка и мигащи маяци . Частите за селскостопански машини, включително и лампите идват от производителя КТ ТРЕЙД , който е един от лидерите в производството на осветителни тела. Болтовете са предназначени за монтиране на маяк или маяк върху него. Всички щифтове за лампи , предлагани от нашия магазин, имат в комплекта кабели за свързване 12 V и 24 V. Щифтове с предупредителна лампа ще се използват в трактори, комбайни, автомобили и камиони, мотокари и строителни машини. Мигащите светлини, които предлагаме, са продукти, които имат 3 режима на светене: режим на въртене , режим на шест светкавици и режим на двойна светкавица . В зависимост от модела, лампите могат да се монтират на магнит или на щифт. Захранването на флаш лампите, както и в щифтовете, е 12 V и 24 V. Ние знаем колко е важно представените части за селскостопански машини да са най-добрите и да функционират по най-издръжливия начин. Имайки предвид удобството на нашите клиенти, трябва да добавим, че представените в нашия каталог флаш лампи се характеризират с много ниска консумация на енергия, на изключително атрактивни цени и използват само 80 светодиода.

Ако търсите части за селскостопанска техника, които в момента не предлагаме в нашата оферта, обадете ни се. Вероятно ще можем да внесем стоки за вас в рамките на 2 работни дни . Всеки закупен продукт се изпраща в рамките на 24 часа . След получаване на пакета имате 30 дни да го върнете без да посочвате причина. Препоръчваме ви да се запознаете с новите продукти , които непрекъснато допълваме с нови продукти на изключителни цени. Ако имате въпроси към нас относно представените части за селскостопански машини - свържете се с нас в чата или по телефона.

pixel