Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Работни лампи

Броят на намерените елементи: 13

Широка гама от работни лампи на производителя TK TRADE е модерно осветление, чиято работа е възможна за много дълго време. В зависимост от вида на лампите, тяхната видимост варира от 125 m до 700 m . Препоръчваме ви да се запознаете с предложението по-долу и да изберете правилните работни лампи, които ще ви позволят да работите дори през нощта! Ако имате въпроси към нас, моля свържете се с нас по телефона или онлайн чат. Ще се радваме да разясним всички въпроси, свързани с предлаганите продукти.

Части за селскостопанска техника

LED работни лампи

Производителят ТК Трейд предлага модерни LED работни лампи. В зависимост от нуждите предлагаме 8- LED, 16-LED и 100-LED осветителни тела. Перфектни са за селскостопански машини, като осигуряват адекватна видимост на водачите. Всички продукти за осветление се произвеждат в Полша от производител, който е един от водещите производители на работни и предупредителни лампи. Работните лампи, които се предлагат в нашата оферта, благодарение на LED технологията, осигуряват до 70% по-малко консумация на енергия от конвенционалните лампи, с много по-висока мощност на осветление. Закупените работни лампи са с 2 години гаранционен срок, така че дори и нещо да се повреди - производителят ще се погрижи за ремонта. В допълнение, всички лампи на TK TRADE имат CE сертификати и одобрения R10 и R65 . В зависимост от нуждите предлагаме овални лампи, квадратни работни лампи и лентови/панелни лампи. Овалната работна лампа е с 8-LED осветление с обхват до 125 м видимост. Мощността му е 24 W, а животът на самата лампа може да достигне до 30 000 часа! Вторият тип LED работна лампа е квадратна 16-диодна лампа. Възможна е употреба както при овалната лампа - до 30 000 часа. Видимостта е малко по-висока, тъй като достига до 200 м .Лентова лампа

Лентовата лампа е най-голямата налична. Размерите му позволяват да работите със зърнокомбайн или трактор до късно вечерта, тъй като е в състояние да осигури видимост до 700 m . Цената на лентовата лампа е малко по-висока от тази на останалите, но това се дължи на факта, че има повече възможности от другите лампи. На първо място, тази лампа има дифузна светлина отстрани на лампата, а центърът свети надалече. Второ, той е водоустойчив , така че дори променящите се метеорологични условия няма да повлияят на извършената работа. Трето, обхватът на неговата работа може да бъде от -40 до +50 градуса. Ъгълът на лъча на лентовата лампа е 60 градуса, поради което видимостта е много добра. Съветваме Ви да се запознаете с предлаганите части за селскостопанска техника и да изберете подходящата LED лампа за работа. Ние изпращаме всеки артикул в рамките на 24 часа . След получаване на пратката имате 30 дни да я върнете без да посочвате причина.

pixel