Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Части за комбайни

Броят на намерените елементи: 7

Части за комбайна от Gates , Profix и Chiorino . Тук ще намерите всички необходими части за зърнокомбайните Class , Massey Ferguson и Dronningborg . Разполагаме със странични коси за рапица, хидравлични и електрически 12 V и 24 V, както и ножове на страничната коса. Асортиментът включва още клиновидни ремъци Claas, зъбни ремъци за електрическия страничен нож или страничен водач на ножа за рапица. Ако имате въпроси към нас, моля свържете се с нас чрез онлайн чат или по телефона.

Части за селскостопанска техника

Предложение на части за комбайни

В нашия магазин ще намерите подходящата хидравлична и електрическа странична фреза на полския производител Profix. В зависимост от това какъв тип страничен нож за рапица изберете, не забравяйте, че те имат значителни разлики не само по отношение на теглото, но и по отношение на приложението. Хидравличната странична коса е идеална за работа на големи парцели. Благодарение на факта, че е изключително устойчив на претоварване, можете да сте сигурни, че използването му ще бъде възможно в продължение на много години. Страничната електрическа коса ще бъде чудесно решение за парцели с по-малка площ. Избирайки електрическа странична фреза за рапица, вие ще получите продукт, който ще ви осигури тиха работа, висока ефективност на изключително атрактивна цена. Ако се интересувате от допълнителни части за комбайна, в нашия магазин ще намерите и странични ножове за рапица. Предлагат се в различни размери, така че лесно можете да изберете правилния нож за страничния нож. Офертата включва също клиновидни ремъци Claas с различни размери, хедерни ремъци , ножове за сатъри , щикове и електрическа система . Ние непрекъснато разширяваме нашата гама с нови части за комбайна, така че ви препоръчваме да посещавате нашия магазин редовно.

Нож за коса Claas

Нож Class е една от най-често купуваните части за селскостопанска техника. Осигурява точно, равномерно и право рязане по време на жътва. Благодарение на солидното производство, ножовете са с високо качество, като по този начин осигуряват най-доброто рязане. Ножовете Class са изработени от стомана, която е подходящо термично обработена и индукционно закалена в съответствие с указанията на Class. Благодарение на използването на такива тестове, предлаганите части за комбайна осигуряват максимална ефективност при косене.

Massey Ferguson и Dronningborg комбинират части

В нашия магазин предлагаме части за зърнокомбайн Massey Ferguson. При нас ще намерите висококачествени италиански хедерни ленти. Лентите се предлагат в различни дължини, така че всеки заинтересован ще намери правилната дължина и ширина. Ако търсите конкретна част за зърнокомбайн Massey Ferguson, която в момента не предлагаме в нашата оферта - пишете ни. Вероятно можем да донесем правилните стоки в рамките на 2-3 работни дни . Всички стоки се изпращат в рамките на 24 часа след извършване на сделката. След получаване на поръчания продукт имате 30 дни да го върнете без да посочвате причина.

pixel