Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Филтри

Броят на намерените елементи: 1

Погрижете се за правилните въздушни филтри , които са основни части на селскостопанските машини . В офертата по-долу ще намерите пълен въздушен филтър за вашия трактор. Ако имате въпроси към нас, моля свържете се с нас. Ще се радваме да ви помогнем да изпълните поръчката си. Ако в момента не можете да намерите правилния въздушен филтър за вашия трактор - уведомете ни. Вероятно можем да донесем частта, която търсите, в рамките на 2-3 работни дни.

Части за селскостопанска техника

Въздушен филтър в селскостопански машини

Всеки, който притежава селскостопанска машина, трябва да знае колко важни са въздушните филтри. Проверявайте ги редовно за дупки и чистота . Само не забравяйте, че смяната на въздушните филтри е скъпа, така че ако искате да избегнете допълнителни разходи, прекарайте времето си в грижа и почистване. Правилното почистване ще ви спести пари и ще издържи по-дълго. Какво се случва, ако не се грижим правилно за въздушните филтри? Може да има много последствия. Първоначално по време на шофиране ще започнете да усещате намаляване на мощността на вашия трактор, а разходът на гориво ще бъде много по-висок от обикновено. Друг симптом може да са запушени филтри , което ще направи вашата селскостопанска машина по-трудна за стартиране от обикновено. Повечето от ситуациите, споменати по-горе, са свързани с неправилна грижа за въздушните филтри, така че всеки фермер трябва да има необходимите познания как да избегне подобни ситуации.


Как да почистите мокрия и сух филтър?

На първо място, по-старите машини обикновено са оборудвани с мокър филтър . Кога разбирате, че нещо не е наред с филтрите на вашия трактор? Започнете с проверка на състоянието на маслото. Ако забележите, че маслото започва да се сгъстява, става от кафяво в черно или има твърд бяло-зелено-жълт налеп по стените, това са признаци, че трябва да помислите за смяна на маслото. Ако искаме да почистим вложката и вътрешността на масления съд, трябва да налеем маслото - ако е в добро състояние - в съд и след приключване на процеса да го налеем отново. За да почистим вложката и вътрешността на масления съд, имаме нужда от екстракционен бензин или обикновен безоловен бензин. Въпреки че почистването на мокрите филтри е досадна работа, то удължава живота им, спестявайки ви пари.

Сухият филтър е много по-лесен за поддържане чист. За почистване се нуждаем само от сгъстен въздух, който е подходящ за премахване на излишния прах, натрупан върху касетите. Можете също така допълнително да почистите корпуса на филтъра с влажна кърпа. Препоръчваме ви да се грижите редовно за въздушния филтър, защото състоянието му зависи от много външни фактори. Това се влияе от периода на засушаване, сеитба и дори прибиране на реколтата, следователно, в зависимост от употребата на трактора, проверете състоянието на въздушните му филтри. Повечето фермери, които знаят важността на въздушните филтри, се опитват да ги почистват поне веднъж седмично. Почистването му със сгъстен въздух отнема миг и гарантира ефективната работа на селскостопанската машина във всяка ситуация.

Не забравяйте, че въздушният филтър е най-добре да бъде закупен от надеждни доставчици, които предлагат своите продукти от надеждни източници. Ние знаем колко е важно да предлагаме части за селскостопански машини с най-високо качество, за да е възможно тяхното използване дълго време. Запознайте се с нашите продукти и се уверете в безопасността на вашата машина. Струва си да се добави, че ако филтърът се използва неправилно или идва от ненадеждни източници, той ще започне да пропуска примеси. Допълнителна последица от това ще бъде процесът на абразия на лопатките на турбокомпресора и ускореното износване на двигателя, който в крайна сметка ще трябва да бъде сменен. Напомняме, че в нашия магазин имате възможност да закупите продукт, който ще доставим на посочен от Вас адрес в рамките на 24 часа . Не е нужно да шофирате сами и да търсите правилните въздушни филтри, просто се обадете в нашия клон и заедно ще изберем правилния тип. След получаване на пакета имате 30 дни да го върнете без да посочвате причина.

pixel