Допълнителна гаранция + за леко ремарке

Допълнителна гаранция + за леко ремарке

 • Удължете гаранцията за вашето леко ремарке UNITRAILER с 1 година сега! Поръчайте Гаранция +, за да получите общо до 3 години защита на ремаркето и да се насладите на надеждна употреба без ненужни притеснения още по-дълго.
45,62 BGN
38,02 BGN нетна цена
Добавете за сравнение

Допълнителна гаранция + за леко ремарке

45,62 BGN
38,02 BGN нетна цена
  Поискайте продукт
  Ако горното описание не е достатъчно за вас, моля, изпратете ни въпроса си за този продукт. Ще се опитаме да отговорим възможно най-скоро. Данните се обработват в съответствие с политика за поверителност. Изпращайки ги, вие приемате неговите условия.
  Напишете вашето мнение
  Вашето мнение:
  5/5
  Добавете своя собствена снимка на продукта:

  Допълнителна гаранция за леко ремарке UNITRAILER

  Ремаркетата UNITRAILER се характеризират с висока надеждност, което се потвърждава от положителни отзиви от нашите клиенти. Ние се грижим нашите клиенти да могат удобно да използват закупените от нас ремаркета в продължение на много години. В процеса на производство обръщаме внимание на всеки детайл и използваме компоненти от реномирани немски производители, като AL-KO или KNOTT, за да гарантираме дълготрайност на нашите ремаркета с години.

  Ние гарантираме високото качество на нашите продукти и, като един от малкото производители на ремаркета на пазара, предлагаме възможност за закупуване на допълнителна гаранция + , която удължава стандартния гаранционен период от 2 години с допълнителна година. По този начин нашите клиенти получават до 3 години защита за ремарке с обща маса до 750 кг!

  Това е сигурност, която няма да намерите никъде другаде!

  Допълнителна гаранция за ремаркета до 750 кг

  Можете да решите да закупите допълнителна гаранция + само при закупуване на ремарке. Добавете тази услуга към вашата кошница заедно с избраното от вас леко ремарке UNITRAILER. Той ще бъде присвоен на вашия нов трейлър.

  Възползвайте се от промоционалната цена, която е валидна за ограничен период от време и защитете вашето ремарке с допълнителен защитен щит под формата на Гаранция +.

  Код на продукта
  UT005070
  pixel