Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Лебедки

Броят на намерените елементи: 21

Ръчни лебедки за автомобили, квадроцикли или други предмети и машини, които могат да бъдат теглени върху ремарке или теглич. Предлагаме въжени лебедки и лентови лебедки, известни още като лентови лебедки AL-KO или KNOTT .

Ръчни лебедки

Ръчни лебедки

Ръчните лебедки са много полезни както при теглене на автомобила върху влекача, така и при спускането му от ремаркето. Те обикновено се използват при теглещи камиони, когато превозното средство, което трябва да се транспортира на ремарке, не може да се придвижи върху него само. Затова ръчните лебедки стават безценни, когато искаме да натоварим автомобил с неработещ двигател или повреден по друг начин, който го прави невъзможен за движение. Ръчните лебедки ви позволяват да изтеглите кола или лодка върху ремарке много леко. Използват се и за удобно теглене на лодки, понтони и яхти върху ремаркета за лодки. Те могат да се използват за теглене на различни видове машини и предмети, които искаме да транспортираме. Лебедките се различават една от друга преди всичко по максималното хоризонтално теглене, което трябва да бъде адаптирано към обектите, които искаме да повдигаме или спускаме с тях. Много от тях са оборудвани с допълнителни корпуси, които предпазват механизма от атмосферни влияния.

Въжени лебедки

Лебедките с телени въжета са най-разпространеният тип ръчни лебедки. В техния случай се използват стоманени въжета, които осигуряват много висока якост и ви позволяват да привличате много тежки предмети. В нашия магазин има въжени лебедки, които са фабрично окомплектовани със стоманено въже и такива, за които можете да го изберете сами. При избора на този тип лебедка е важно да се обърне внимание на капацитета на барабана. Спрямо него проверете пукнатината на въжето и неговата дължина. Много е важно куката, монтирана на края на стоманеното въже, да има достатъчна здравина. Реномирани производители на лебедки, като немските компании AL-KO или KNOTT , добавят допълнителни функции за безопасност към своите решения и улесняват работата с лебедката. Това е например автоматична носеща натискна спирачка със защита срещу връщане или възможност за избор на предавателно отношение.

Лентови лебедки

Лебедките с колан, наричани още лебедки с колан, са идеални за теглене или теглене на по-малки превозни средства и машини като мотоциклети, четириколки, лодки или катери. Полиестерният колан, изпълващ цялата повърхност на барабана, осигурява малко по-удобно дърпане. За да дърпаме с лентата, се нуждаем от една и съща сила през цялото време поради равния път на навиване на барабана. Лентовите лебедки могат да предложат същото максимално хоризонтално теглене като кабелните лебедки. Те не са изработени от метал, което ви позволява напълно да забравите за корозията, когато ги използвате във вода или в мокра зона. Коланите не се износват дори при много интензивна употреба благодарение на специалната плетена структура. Ако имате нужда от помощ при избора на правилната лебедка за вашите нужди, моля свържете се с нас и нашите експерти ще ви посъветват за оптималния продукт.
pixel