Допълнително оборудване

Броят на намерените елементи: 103

Допълнително оборудване за авторемаркета : капаци, рамки, бис страници, мрежести страни за всички модели ремаркета UNITRAILER.

Оборудване за авторемаркета

Рафтове за ремаркета на автомобили

Стелажите за ремаркето за автомобили са конструкции, които ви позволяват да повдигнете транспортната повърхност на ремаркето и да поставите защитен брезент върху него. Стелажите са с различна височина в зависимост от нуждите. В магазина ни ще намерите както плоски рамки за ремаркета, така и рамки с височина от 40 до 140 см . Стелажите са изработени по мярка и пасват на ремаркета UNITRAILER . Стандартно ги продаваме в комплект с брезент, но при необходимост можем да ги предложим и като самостоятелен продукт.

Брезенти за авторемаркета

Брезентите за ремаркета трябва да бъдат зашити по размера на рамката или транспортната повърхност в случай на плоски брезенти. Тяхната задача е да предпазят стоките, натоварени на ремаркето, от атмосферни условия: дъжд, сняг, вятър или слънце. Изработени от водоустойчив материал, те ви позволяват да транспортирате всякакъв вид стоки на ремаркето по безопасен начин, независимо от времето навън. Брезентите се закрепват към страните на ремаркето със специална еластична корда, поставена на куките на покривалото. Благодарение на това те винаги са идеално изпънати, а обличането и събуването им е моментално.

Допълнителни бордове за ремаркета

Бис или мрежестите страни са друг много полезен елемент от допълнителното оборудване за ремаркета. Допълнителните страни за ремаркета увеличават транспортната повърхност на ремаркето, позволявайки товаренето на повече стоки. Бюфети bis е допълнителен комплект от 4 бюфета от огънат лист. Те са идентични с използваните стандартно в ремаркето. Мрежестите страни са с различна структура, която позволява по-добро транспортиране на различни материали, например листа или клони. Всеки тип допълнителни страни може да бъде оборудван с рамка или брезент, създавайки пълен комплект и значително увеличавайки възможностите на ремаркето.
pixel