Плосък багажник за ремарке H-0 ГРАДИНСКО РЕМАРКЕ 150 KIPP

Плосък багажник за ремарке H-0 ГРАДИНСКО РЕМАРКЕ 150 KIPP

 • Греди за плоската рамка на ремаркето Garden Trailer 150 KIPP и други ремаркета с товарна площ 150 x 106 cm. Стоманените греди заздравяват брезента и предпазват превозваните товари.
Продуцент: UNITRAILER
48,29 BGN
40,24 BGN нетна цена
Добавете за сравнение

Плосък багажник за ремарке H-0 ГРАДИНСКО РЕМАРКЕ 150 KIPP

48,29 BGN
40,24 BGN нетна цена
  Поискайте продукт
  Ако горното описание не е достатъчно за вас, моля, изпратете ни въпроса си за този продукт. Ще се опитаме да отговорим възможно най-скоро. Данните се обработват в съответствие с политика за поверителност. Изпращайки ги, вие приемате неговите условия.
  Напишете вашето мнение
  Вашето мнение:
  5/5
  Добавете своя собствена снимка на продукта:

  Спестете, като купувате повече

  H-0 рамка за брезент за градинско ремарке 150 KIPP

  Брезентовата рамка пасва на ремаркета Garden Trailer 150 KIPP , Temared, Martz и други с размери 1116 x 1526 mm . Изработен е от много здрави стоманени напречни греди, които са поцинковани и устойчиви на ръжда. Рамката е прикрепена към страните на ремаркето чрез 2 напречни греди. Цялото създава здрава и солидна структура за брезента.

  Напречна греда за H-0 градинско ремарке 150 KIPP рамка
  Плосък багажник за градинско ремарке 150 KIPP

  Брезентова рамка Градинско ремарке 150 KIPP

  Рамката за брезента е полезна, когато трябва да защитим превозвания товар от неблагоприятни метеорологични условия : градушка, сняг, слънце и дъжд. С такъв багажник няма нужда да се притеснявате дали ще ви застигне дъжд, градушка и стоката ви ще се повреди при по-дълго пътуване. Рамката може да се монтира на обикновени страни, но ефектът й може да се получи и на двойни BIS страни. Можете да закупите брезент за рамката или да закупите цялата рамка + комплект брезент.

  Продуцент
  UNITRAILER
  Код на продукта
  UT004116
  Става за ремаркето

  Използва се в серийно производство или монтаж като заместител на различни модели ремаркета за автомобили от производители:

  Unitrailer Градинско ремарке 150
  ,
  Martz Basic 150
  ,
  Temared Eco 1510
  pixel