Покривало H-800 150x106 за ремарке Garden 150 - СИН

Покривало H-800 150x106 за ремарке Garden 150 - СИН

 • Градинско ремарке 150 рамково покритие в син цвят. Изработен от здраво PVC с тегло 500g/m2. Подходящ за ремаркета с размери 150 х 106 см.
Продуцент: UNITRAILER
74,69 BGN
62,24 BGN нетна цена
Добавете за сравнение

Покривало H-800 150x106 за ремарке Garden 150 - СИН

74,69 BGN
62,24 BGN нетна цена
  Поискайте продукт
  Ако горното описание не е достатъчно за вас, моля, изпратете ни въпроса си за този продукт. Ще се опитаме да отговорим възможно най-скоро. Данните се обработват в съответствие с политика за поверителност. Изпращайки ги, вие приемате неговите условия.
  Напишете вашето мнение
  Вашето мнение:
  5/5
  Добавете своя собствена снимка на продукта:

  Покривало за ремарке Unitrailer H-800 150 x 106 см за ГРАДИНСКО РЕМАРКЕ 150 -СИН.

  Предмет на продажбата е покривало за автомобилно ремарке в син цвят.

  Брезентът е изработен от устойчиво PVC с тегло 500g/m2.

  Брезент, подходящ за ремарке Garden Trailer 150 и други ремаркета с размер на транспортната повърхност 150x106 cm . Покривалото ще бъде подходящо за рамка с височина 80 см в най-високата точка и фронтон отгоре за по-добро оттичане на вода и сняг по време на шофиране.


  Брезентът на ремаркето предпазва товара от неблагоприятни метеорологични условия: дъжд, градушка, сняг и слънце. Монтирайки го на вашето ремарке, не е нужно да се притеснявате дали внезапно ще ви завали дъжд по време на шофиране и товарът ще се намокри. Брезентът е изработен от дебел, водоустойчив материал и дори продължителни валежи няма да предизвикат изтичане. Синият цвят на брезента го прави да изглежда добре с всяко ремарке за кола и изглежда добре. В комплекта заедно с брезента е включена и еластична корда с кукички , която позволява бързо опъване на брезента.


  Брезентът е оборудван с отваряща се задна част , което улеснява товаренето и разтоварването на стоки от ремаркето. Не е необходимо да сваляте целия брезент, за да стигнете до превозваната стока. Всичко, което трябва да направите, е да повдигнете двете ленти, които предпазват задната част на брезента от нежелано повдигане по време на движение или спиране. След това остава само да навиете тази част и да я поставите върху горната греда на рамката. По този начин получавате лесен достъп до вътрешността на ремаркето дори без да се налага да отваряте вратата на багажника. Това е много удобно решение, което ще бъде полезно по време на всяко пътуване.

  Продуцент
  UNITRAILER
  Код на продукта
  UT003771
  pixel