Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински
Захват на брана 14.25H-25MM

Захват на брана 14.25H-25MM

 • Релсовият захват е универсален елемент, който ви позволява да закрепите и затегнете брезент или мрежа. Можете да го прикрепите към пода или страните на ремаркето, както и да го използвате като солидна точка за закрепване на колана, закрепващ товара по вре
Продуцент: Bozamet
0,89 BGN
0,74 BGN нетна цена
Добавете за сравнение

Захват на брана 14.25H-25MM

0,89 BGN
0,74 BGN нетна цена
  Поискайте продукт
  Ако горното описание не е достатъчно за вас, моля, изпратете ни въпроса си за този продукт. Ще се опитаме да отговорим възможно най-скоро. Данните се обработват в съответствие с политика за поверителност. Изпращайки ги, вие приемате неговите условия.
  Напишете вашето мнение
  Вашето мнение:
  5/5
  Добавете своя собствена снимка на продукта:

  Бордовият грайфер е незаменим елемент от автомобилните ремаркета, особено тези за превоз на различни товари. Основната му функция е да осигури сигурно и сигурно закрепване на брезента върху товара, което е ключов аспект при превоза на товари. Предпазната плоча обикновено е прикрепена към страните на ремаркето и позволява покривалото да се разтяга равномерно, за да се предотврати изместването на товара по време на шофиране.

  Закрепването на брезента с помощта на релсов захват ви позволява да избегнете случайно подхлъзване или повреда на брезента по време на шофиране. Тази защита е важна както за безопасността на товара, така и за останалите участници в движението. Бордовият грайфер за ремарке за кола е не само елемент от оборудването, но и ключов фактор, влияещ върху безопасността и удобството при транспортиране на стоки. Струва си да изберете този модел от реномиран производител и редовно да проверявате състоянието му, за да гарантирате надеждност и безопасност при всеки транспорт.

  Продуцент
  Bozamet
  Код на продукта
  UT001284
  Продуцент
  бозамет
  Модел
  Хващане на брана
  каталожен номер
  14.25
  Височина
  25 мм
  Материал
  поцинкована стомана
  pixel