Нахлуване в Moto 1, 2, 3
Нахлуване в Moto 1, 2, 3
Нахлуване в Moto 1, 2, 3
Нахлуване в Moto 1, 2, 3

Нахлуване в Moto 1, 2, 3

 • Алеята за мотоциклети позволява ефективно и безопасно качване на мотоциклет върху ремарке. Улеснява ефективното транспортиране на двуколесно превозно средство. Рампата е подходяща за ремаркета за мотоциклети Moto 1, Moto 2 и Moto 3.
Продуцент: Temared
89,99 BGN
74,99 BGN нетна цена
Добавете за сравнение

Нахлуване в Moto 1, 2, 3

89,99 BGN
74,99 BGN нетна цена
  Поискайте продукт
  Ако горното описание не е достатъчно за вас, моля, изпратете ни въпроса си за този продукт. Ще се опитаме да отговорим възможно най-скоро. Данните се обработват в съответствие с политика за поверителност. Изпращайки ги, вие приемате неговите условия.
  Напишете вашето мнение
  Вашето мнение:
  5/5
  Добавете своя собствена снимка на продукта:

  Рампа към moto 1, 2, 3 - Перфектното решение за автомобилни ентусиасти!

  Рампата за moto 1, 2 и 3 в нашата оферта е проектирана с мисъл за ентусиастите на автомобилистите. Благодарение на него можете да докарате мотоциклета си до ремаркето по безопасен и удобен начин. Независимо дали сте запалени по спортните велосипеди или туристическите велосипеди , тази товарна рампа ще бъде практичен инструмент за вас.

  Широчината на мотоциклетната рампа е 225 мм и гарантира стабилна опора за вашия мотоциклет, елиминирайки риска от движение при товарене. Дължината на рампата от 1550 мм осигурява достатъчно място за лесно влизане и излизане от ремаркето. Благодарение на максималната товароносимост от 300 кг, ще можете да транспортирате безпроблемно и по-тежки мотоциклети.

  Не губете време за сложни и неудобни начини за транспортиране на вашия мотоциклет. Рампата е подходяща за ремаркета за мотоциклети Moto 1, Moto 2 и Moto 3 . Благодарение на мотоциклетната рампа ще избегнете ненужните усилия и стрес, свързани с повдигането и маневрирането на двуколесно превозно средство. Можете да шофирате безопасно върху ремаркето, да паркирате мотоциклета на място и да се насладите на безпроблемен транспорт.

  Продуцент
  Temared
  Код на продукта
  UT004309
  pixel