DROMET квадратна скоба тип C M6 28/55 (3/4")
DROMET квадратна скоба тип C M6 28/55 (3/4")
DROMET квадратна скоба тип C M6 28/55 (3/4")
DROMET квадратна скоба тип C M6 28/55 (3/4")

DROMET квадратна скоба тип C M6 28/55 (3/4")

 • Поцинкована скоба - издръжлив и надежден монтажен елемент. Устойчив на корозия и висока якост. Лесен монтаж и перфектно прилягане към различни конфигурации.
Продуцент: UNITRAILER
Размер: M6
Материал: stal kl.5.8
Zabezpieczenie przed korozją: ocynk min 8µm
1,89 BGN
1,57 BGN нетна цена
Добавете за сравнение
189 pt.

DROMET квадратна скоба тип C M6 28/55 (3/4")

1,89 BGN
1,57 BGN нетна цена
  189 pt
  Поискайте продукт
  Ако горното описание не е достатъчно за вас, моля, изпратете ни въпроса си за този продукт. Ще се опитаме да отговорим възможно най-скоро. Данните се обработват в съответствие с политика за поверителност. Изпращайки ги, вие приемате неговите условия.
  Напишете вашето мнение
  Вашето мнение:
  5/5
  Добавете своя собствена снимка на продукта:

  Скоба тип C M6 x 28 x 55 (3/4")

  Скобите са изключително полезни елементи в конструкцията, които осигуряват стабилност и сигурност на монтажа. Отличават се с високо качество на изработка и подходящи технически параметри. Тяхното поцинковано покритие с минимална дебелина от 8µm осигурява защита срещу корозия, което е особено важно за приложения на открито или в агресивна среда. Освен това са изработени от висок клас стомана 5.8 , което гарантира издръжливост и надеждност.

  Размерите на скобите тип C (квадрат) са прецизно адаптирани към строителните нужди. Диаметърът на резбата M6 осигурява сигурна и стабилна връзка, а диаметърът на гладката част на пръта 5,2 fi позволява прецизно регулиране към отвора. Монтажното разстояние от 28 мм и разстоянието между осите от 34 мм осигуряват достатъчно място за монтаж на други елементи. Общата височина от 55 mm и дължината на резбата от 27 mm са идеални за изискванията на конструкцията. Радиусът на огъване R3 позволява гъвкаво приспособяване към формата и разположението на конструкцията.

  Скобите отговарят на високи стандарти за качество , което ги прави надеждни и издръжливи конструктивни елементи. Техните технически свойства, като например поцинковано покритие с дебелина 8 µm, стомана клас 5.8 и подходящи размери, ги правят идеален избор за различни приложения. Независимо дали се използват в строителството , автомобилостроенето , мебелите или друга област, скобите осигуряват стабилност , надеждност и дълготрайна функционалност . Благодарение на прецизната изработка и издръжливите материали, те са в състояние да отговорят на изискванията и на най- взискателните строителни проекти .

  РАЗМЕРИ:

  • M - Диаметър на резбата: M6
  • ØD - Диаметър на гладката част на пръта: fi.5.2
  • A - Монтажно разстояние: 28 мм
  • B - Междуосово разстояние: 34 мм
  • H - Обща височина: 55 мм
  • L1 - Дължина на резбата: 27 мм
  • R - Радиус на огъване: R3

  Продуцент
  UNITRAILER
  Код на продукта
  UT005472
  Размер
  M6
  Материал
  stal kl.5.8
  Zabezpieczenie przed korozją
  ocynk min 8µm
  Обща височина
  55 mm
  Дължина на резбата
  27 mm
  ширина
  34 mm
  Rozstaw otworów mocujących
  28 mm
  Średnica części gładkiej pręta
  fi.5,2 mm
  Promień gięcia
  R3
  Średnica gwintu
  M6
  всичко
  3/4"
  Везни
  23 g
  pixel