DROMET квадратна скоба тип C M8 43/81 (1 1/4")
DROMET квадратна скоба тип C M8 43/81 (1 1/4")
DROMET квадратна скоба тип C M8 43/81 (1 1/4")
DROMET квадратна скоба тип C M8 43/81 (1 1/4")

DROMET квадратна скоба тип C M8 43/81 (1 1/4")

 • Скобата от тип С с покритие от 8 µm е солидна скоба, изработена от висококачествена стомана клас 5.8. Размери: M8, fi. 7.1, монтажно разстояние 43 мм, междуосово разстояние 51 мм, обща височина 81 мм, дължина на резбата 41 мм.
Продуцент: UNITRAILER
Размер: M8
Материал: stal kl.5.8
Zabezpieczenie przed korozją: ocynk min 8µm
1,69 BGN
1,41 BGN нетна цена
Добавете за сравнение
169 pt.

DROMET квадратна скоба тип C M8 43/81 (1 1/4")

1,69 BGN
1,41 BGN нетна цена
  169 pt
  Поискайте продукт
  Ако горното описание не е достатъчно за вас, моля, изпратете ни въпроса си за този продукт. Ще се опитаме да отговорим възможно най-скоро. Данните се обработват в съответствие с политика за поверителност. Изпращайки ги, вие приемате неговите условия.
  Напишете вашето мнение
  Вашето мнение:
  5/5
  Добавете своя собствена снимка на продукта:

  Поцинковани скоби - идеалното решение за вашите строителни проекти

  Изработени от стомана клас 5.8, нашите поцинковани скоби имат покритие с минимална дебелина 8µm , което ги прави изключително издръжливи и устойчиви на атмосферни условия. Благодарение на квадратната си форма тип С, те осигуряват стабилност и прецизно свързване на елементите .

  Диаметърът на резбата M8 прави скобите универсални и могат да се използват в различни приложения. Диаметърът на гладката част на пръта е 7,1 мм , което гарантира перфектно прилепване към дупките. Монтажно разстояние от 43 мм и междуосово разстояние от 51 мм осигуряват лесен монтаж и сигурно свързване на структурните елементи.

  Скобите с обща височина 81 мм и дължина на резбата 41 мм са не само функционални, но и естетични. Техният радиус на огъване R4 ги прави лесни за подреждане в подходяща конфигурация.

  Нашите поцинковани скоби - солидни и надеждни строителни решения

  Нашите поцинковани скоби са отличен избор за професионалисти, които търсят стабилни и надеждни строителни решения. Благодарение на поцинковано покритие с минимална дебелина 8µm , те са защитени от корозия, което гарантира дълъг експлоатационен живот и изключителна издръжливост. Изработени от стомана клас 5.8 , те имат достатъчна устойчивост на натоварване, което ги прави незаменими в различни строителни приложения.

  Тяхната квадратна С-образна форма осигурява стабилност и прецизно пасване в дупките.

  Перфектни размери на нашите поцинковани скоби

  Нашите поцинковани скоби имат идеалните размери, за да отговорят на вашите очаквания. Диаметърът на резбата M8 ги прави съвместими с широка гама от структурни елементи. Диаметърът на гладката част на пръта е 7,1 мм, което гарантира перфектно прилягане, което се изразява в сигурни и сигурни връзки. Монтажно разстояние от 43 mm и междуосово разстояние от 51 mm улесняват монтажа и прецизното поставяне.

  Благодарение на общата височина от 81 mm и дължината на резбата от 41 mm , нашите скоби са не само функционални, но и естетични. Радиусът на огъване R4 позволява лесен монтаж в подходяща конфигурация, което ускорява процеса на сглобяване.

  Уникално решение - нашите поцинковани скоби

  В заключение, нашите поцинковани скоби са уникално решение, което ще отговори на вашите очаквания по отношение на здравина, функционалност и издръжливост . Благодарение на прецизната изработка и внимателната обработка на повърхността, те са незаменими в различни строителни проекти. Независимо от приложението, нашите скоби ще осигурят не само надеждни връзки, но и естетичен външен вид. Избирайки нашите поцинковани скоби, вие инвестирате в качество и професионализъм , което се превръща в успех на вашия проект.

  Характеристики на хлопките:

  • Поцинковано покритие: поцинкована мин. 8 µm
  • Тип: C (квадрат)
  • Материал: стомана клас 5.8

  Размери:

  • Диаметър на резбата (M): M8
  • Диаметър на гладката част на пръта (ØD): fi.7.1
  • Монтажно разстояние (A): 43 мм
  • Междуосово разстояние (B): 51 мм
  • Обща височина (Н): 81 мм
  • Дължина на резбата (L1): 41 мм
  • Радиус на огъване (R): R4
  Поцинковани скобиРазмери на скобите
  Продуцент
  UNITRAILER
  Код на продукта
  UT005479
  Размер
  M8
  Материал
  stal kl.5.8
  Zabezpieczenie przed korozją
  ocynk min 8µm
  Обща височина
  81 mm
  Дължина на резбата
  41 mm
  ширина
  51 mm
  Rozstaw otworów mocujących
  43 mm
  Średnica części gładkiej pręta
  fi.7,1 mm
  Promień gięcia
  R4
  Średnica gwintu
  M8
  всичко
  1 1/4"
  Везни
  64 g
  pixel