DROMET квадратна скоба тип C M8 49/90 (1 1/2")
DROMET квадратна скоба тип C M8 49/90 (1 1/2")
DROMET квадратна скоба тип C M8 49/90 (1 1/2")
DROMET квадратна скоба тип C M8 49/90 (1 1/2")

DROMET квадратна скоба тип C M8 49/90 (1 1/2")

 • Скобата от тип С с покритие от 8 µm е солидна скоба, изработена от висококачествена стомана клас 5.8. Размери: M8, fi. 7.1, монтажно разстояние 49 мм, междуосово разстояние 57 мм, обща височина 90 мм, дължина на резбата 46 мм.
Продуцент: UNITRAILER
Размер: M8
Материал: stal kl. 5.8
Zabezpieczenie przed korozją: ocynk min 8µm
1,79 BGN
1,49 BGN нетна цена
Добавете за сравнение
179 pt.

DROMET квадратна скоба тип C M8 49/90 (1 1/2")

1,79 BGN
1,49 BGN нетна цена
  179 pt
  Поискайте продукт
  Ако горното описание не е достатъчно за вас, моля, изпратете ни въпроса си за този продукт. Ще се опитаме да отговорим възможно най-скоро. Данните се обработват в съответствие с политика за поверителност. Изпращайки ги, вие приемате неговите условия.
  Напишете вашето мнение
  Вашето мнение:
  5/5
  Добавете своя собствена снимка на продукта:

  Поцинковани скоби - солидно и надеждно монтажно решение

  Нашите поцинковани скоби се характеризират с високо качество на изработка и използване на поцинковано покритие с минимална дебелина 8µm . Благодарение на това ние осигуряваме защита срещу корозия, което се изразява в дълъг експлоатационен живот и надеждност на продукта. Използваме стомана клас 5.8 , което гарантира висока якост и устойчивост на динамични натоварвания. Нашите C-скоби с квадратна форма са идеалното решение за много приложения.

  Прецизно подбрани размери за оптимални монтажни параметри

  Размерите на нашите скоби са внимателно подбрани, за да осигурят оптимални монтажни параметри. Диаметърът на резбата M8 позволява лесен и прецизен монтаж на елементите. Диаметърът на гладката част на пръта (ØD) е 7,1 мм , което гарантира идеално прилягане към монтажния отвор. Монтажното разстояние (A) е 49 mm , а междуосовото разстояние (B) е 57 mm , което позволява стабилно и здраво свързване на елементите. Общата височина (H) е 90 mm , което осигурява достатъчно място за свързващи елементи. Дължината на резбата (L1) е 46 мм , а радиусът на огъване (R) е R4 , което улеснява процеса на сглобяване и гарантира дълготрайност на връзката.

  Лесен за инсталиране и универсален за използване

  Нашите скоби са не само здрави и функционални, но и лесни за използване . Благодарение на прецизната изработка и внимателния подбор на параметрите, монтажът става бърз и безпроблемен . Скобите са идеални за използване в различни индустрии, като строителство, индустрия, мебели и автомобилостроене. Те не само осигуряват стабилна връзка на елементите, но и дълготрайна защита срещу корозия . Благодарение на поцинкованото покритие с минимална дебелина 8µm , скобите запазват свойствата си в продължение на много години. Изберете нашите поцинковани скоби тип C, за да сте сигурни в издръжлив и надежден монтаж!

  Характеристики на хлопките:

  • Поцинковано покритие: поцинкована мин. 8 µm
  • Тип: C (квадрат)
  • Материал: стомана клас 5.8

  Размери:

  • Диаметър на резбата (M): M8
  • Диаметър на гладката част на пръта (ØD): fi.7.1
  • Монтажно разстояние (A): 49 мм
  • Междуосово разстояние (B): 57 мм
  • Обща височина (Н): 90 мм
  • Дължина на резбата (L1): 46 мм
  • Радиус на огъване (R): R4
  Поцинковани скобиРазмери на скобите

  Резюме:

  Предлаганите от фирмата ни скоби са с поцинковано покритие с минимална дебелина 8 µm, което осигурява ефективна защита от корозия. Те са тип С, с квадратна форма, изработени от висококачествена стомана клас 5.8, което гарантира тяхната издръжливост и устойчивост на динамични натоварвания.

  Размерите на скобите са внимателно подбрани, за да осигурят оптимални монтажни параметри. Диаметърът на резбата им е M8, диаметърът на гладката част на пръта е fi.7.1, а монтажното и междуосовото разстояние са съответно 49 мм и 57 мм. Общата височина на скобата е 90 мм, а дължината на резбата е 46 мм. Радиусът на огъване е R4, което улеснява процеса на сглобяване и гарантира дълготрайността на връзката.

  Нашите поцинковани скоби тип C са лесни за инсталиране и се използват в различни индустрии, като строителство, индустрия, мебели и автомобилостроене. Благодарение на трайно поцинковано покритие с минимална дебелина 8µm, те осигуряват не само стабилна връзка на елементите, но и дълготрайна защита срещу корозия.

  Продуцент
  UNITRAILER
  Код на продукта
  UT005480
  Размер
  M8
  Материал
  stal kl. 5.8
  Zabezpieczenie przed korozją
  ocynk min 8µm
  Обща височина
  90 mm
  Дължина на резбата
  46 mm
  ширина
  57 mm
  Rozstaw otworów mocujących
  49 mm
  Średnica części gładkiej pręta
  fi.7,1
  Promień gięcia
  R4
  Średnica gwintu
  M8
  всичко
  1 1/2"
  Везни
  71 g
  pixel