Съединител Dromet за скоба M8 (1")

Съединител Dromet за скоба M8 (1")

 • Конекторът за скоба на Dromet служи като скоба за задържане на елементите, поставени в скобата. Конекторът е предназначен за скоба M8 (1")
Продуцент: DROMET
Каталожен номер на производителя: ŁC.8.35 (1")
2,29 BGN
1,91 BGN нетна цена
Добавете за сравнение
229 pt.
2.29 pt.

Съединител Dromet за скоба M8 (1")

2,29 BGN
1,91 BGN нетна цена
  229 pt
  2.29 pt
  Поискайте продукт
  Ако горното описание не е достатъчно за вас, моля, изпратете ни въпроса си за този продукт. Ще се опитаме да отговорим възможно най-скоро. Данните се обработват в съответствие с политика за поверителност. Изпращайки ги, вие приемате неговите условия.
  Напишете вашето мнение
  Вашето мнение:
  5/5
  Добавете своя собствена снимка на продукта:

  Съединител Dromet за скоба M8 (1")

  Съединителят на скобата, произведен от Dromet, известен също като скоба или напречна греда, е елемент, използван за задържане на елементите, поставени в скобата. Поддържа функцията на скобата, осигурявайки здрава и издръжлива връзка. Изработен от поцинкована стомана, съединителят е с висока устойчивост на корозия, което гарантира неговата дълготрайна здравина и надеждност при различни работни условия.

  Скобите и съединителите се използват за свързване, закрепване или захващане на различни структурни компоненти като тръби, проводници, кабели и други компоненти. Изработени от устойчиви материали, те гарантират стабилността и безопасността на сглобяваните елементи, а универсалността им ги прави приложими в много индустрии, включително строителство, индустрия и автомобилостроене.

  Конектор / напречна греда, предназначена за прибори с размер M8 (1")

  Спецификация:

  • Разстояние между осите: fi 8,4 x 43
  • Подходящ за прибори с размер M8 (1")
  Продуцент
  DROMET
  Код на продукта
  UT006149
  Каталожен номер на производителя
  ŁC.8.35 (1")
  pixel