Съединител Dromet за скоба M8 (4")

Съединител Dromet за скоба M8 (4")

 • Конекторът Dromet, изработен от поцинкована стомана, служи като скоба за задържане на елементите, поставени в скобата. Конекторът е предназначен за скоба M8 (4")
Продуцент: DROMET
Каталожен номер на производителя: ŁC.8.115 (4")
6,99 BGN
5,82 BGN нетна цена
Добавете за сравнение
699 pt.
6.99 pt.

Съединител Dromet за скоба M8 (4")

6,99 BGN
5,82 BGN нетна цена
  699 pt
  6.99 pt
  Поискайте продукт
  Ако горното описание не е достатъчно за вас, моля, изпратете ни въпроса си за този продукт. Ще се опитаме да отговорим възможно най-скоро. Данните се обработват в съответствие с политика за поверителност. Изпращайки ги, вие приемате неговите условия.
  Напишете вашето мнение
  Вашето мнение:
  5/5
  Добавете своя собствена снимка на продукта:

  Съединител Dromet за скоба M8 (4")

  Съединителната скоба, произведена от Dromet, е монтажен елемент, използван за задържане и стабилизиране на различни структурни компоненти. Известен също като плоча или скоба, този съединител работи със скоба, която захваща и стабилизира компоненти като тръби, жици, кабели и други структури.

  Изработен от поцинкована стомана, конекторът е силно устойчив на корозия, което го прави издръжлив и надежден при различни работни условия. Скобите с конектори осигуряват надеждни връзки, а тяхната гъвкавост ги прави приложими в много индустрии, включително строителство, индустрия и автомобилостроене. Благодарение на техния дизайн и устойчивост на корозия, те са идеални за приложения, изискващи издръжливи и стабилни закрепвания.

  Конектор / напречна греда, предназначена за прибори с размер M8 (4")

  Спецификация:

  • Разстояние между осите: fi 8,4 x 123
  • Подходящ за скоби с размер M8 (4")
  Продуцент
  DROMET
  Код на продукта
  UT006153
  Каталожен номер на производителя
  ŁC.8.115 (4")
  pixel