Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Джанти за ремарке

Броят на намерените елементи: 17

Издръжливи джанти за ремаркета в много варианти и размери. Стоманени джанти за всички видове ремаркета с бърза доставка.

джанти за ремарке

Джанти за ремарке

Джантите на ремаркето трябва да са много издръжливи. Изработени от здрава стомана, те са устойчиви на всякакви повреди, например при шофиране в бордюр или по-дълбока дупка на пътя. При ненатоварено ремарке, дори и за обикновени джанти, това не би било голям проблем, но ситуацията се променя, когато ремаркето е натоварено до максималната си товароносимост. Тогава има значение класът на джантата, която трябва да издържи допълнителни няколкостотин или дори няколко хиляди килограма.

Джанти за влекачи

Джантите за теглещи камиони трябва първо да бъдат адаптирани по отношение на отворите за монтажни болтове към дадения мост и след това да бъдат в диапазона на товароносимост за дадената GVW на теглещия камион. В зависимост от това дали имате нужда от джанти за швейцарски камион или за по-модерна и по-ниска конструкция на влекач, трябва да изберете правилния модел. Понастоящем най-често срещаният размер на модерните теглещи камиони е 10-цолови джанти . При по-старите влекачи, т.нар За швейцарски автомобили се препоръчват 13 или 14 цолови джанти .

pixel