Автомобилни ремаркета

Броят на намерените елементи: 75

Автомобилни ремаркета с БДМ до 750 кг на UNITRAILER. Доставка в рамките на 24 часа в цяла Полша и Европа. Много издръжлив - идеален за дома, градината или парцела. По-силен от пазарните трейлъри. Предлага се в много версии на оборудване: с рамка, брезент, допълнителни мрежести страни или BIS. Модели ремаркета с различни дължини, предназначени за шофиране в обичайната категория B. Поръчайте на сайта или по телефона!

Автомобилни ремаркета

Автомобилно ремарке с ГВМ до 750 кг

Автомобилно ремарке с GVM до 750 кг е най-добрият начин да увеличите транспортния капацитет на вашия автомобил. За малка част от цената на по-голяма кола, вие получавате ремарке за кола , с което можете безопасно да транспортирате всякакви стоки или материали. Ако търсите ремарке за кола, вероятно вече знаете за какво ще го използвате. По време на употреба със сигурност ще намерите още повече приложения за него. Всеки, който някога се е сблъсквал със ситуация, в която му е свършило мястото в колата и е трябвало да транспортира нещо бързо, знае колко е добре да имаш собствено ремарке.

Автомобилното ремарке дава преди всичко голяма независимост и комфорт. Поставен от задната страна в гаража или под къщата, той винаги е готов за работа, като в същото време заема много малко място. Купувайки ремарке за кола , вие получавате спокойствие и комфорт при големи покупки, например домакински уреди или електроника, работа в градината или на парцела или пътувания по по-дълги маршрути. След първото използване ремаркето за кола ще се окаже незаменим инструмент, който улеснява живота ви. Без необходимост от непрекъснато подписване на договори в компанията за наем, без притеснения за техническото състояние на използваното оборудване или необходимостта да го върнете в уговореното време. Собственото ремарке има много повече предимства от наемането на ремарке от ремаркета под наем или използвани ремаркета с неясно техническо и правно състояние.

Леки ремаркета за автомобили - идеални за дома и бизнеса

Леките ремаркета могат да се теглят с шофьорска книжка от категория B. Повечето автомобили могат да използват пълния си товарен потенциал, предлагайки над половин тон товарен капацитет. Тази стойност отговаря на изискванията на повечето потребители, които търсят трейлър. За да шофирате законно с ремарке, трябва да коригирате стойността на GVW към вашето собствено превозно средство. В нашия магазин предлагаме ремаркета с одобрение, адаптирани към вашия автомобил, които издаваме напълно безплатно.

Леките ремаркета не се подлагат на годишен технически преглед. След като регистрирате ремаркето, можете да го използвате по пътищата, без да се налага да помните за никакви формалности. Както всяко друго изправно превозно средство, когато пътувате с ремарке, трябва да имате валидна застраховка Гражданска отговорност за него. Нашата компания, благодарение на сътрудничеството със застрахователната компания Generali, ви предлага възможност да закупите такава застраховка по телефона. Всяка година консултантите на Generali ще ви напомнят за необходимостта от подновяване на вашата застраховка, премахвайки това задължение от вас и гарантирайки, че никога няма да се изложите на неприятните последици от липсата на застраховка.

Автомобилни ремаркета UNITRAILER - издръжливост и надеждност

Ремаркетата за автомобили UNITRAILER са проектирани с най-високи стандарти за издръжливост и използваемост. Всяко от нашите ремаркета за багаж може да бъде преоборудвано с много допълнителни опции за оборудване, които позволяват да бъде съобразено с индивидуалните нужди. В опцията ще намерите между другото: опорно колело, резервно колело, плосък брезент или рамка с капак.

Автомобилните ремаркета UNITRAILER имат отварящ се заден борд и допълнителна носеща греда под пода, която допълнително укрепва и втвърдява конструкцията. Използваме най-качествените компоненти от реномирани немски производители, които гарантират дълги години безпроблемна работа. За тяхното производство ние използваме най-новите решения, налични на пазара, т.е. управляващи оси, осигуряващи много добри условия на шофиране и без подскачане при шофиране дори без товар. Пластмасови калници и цинк, положен върху всички стоманени елементи, предпазват ремаркето от корозия. Сигурни сме, че нашите ремаркета отговарят на най-високите стандарти за качество, поради което даваме 2 години гаранция за всяко от тях.

Ние изпращаме ремаркета директно от нашия склад до посочения от вас адрес в рамките на 24 часа от поръчката . Пратката включва набор от документи, необходими за регистрация на ремаркето, а чрез нашето сътрудничество с Generali можете да закупите и застраховка Гражданска отговорност. Закупувайки ремарке от нас, можете да имате ново ремарке в рамките на два дни, без да напускате дома си. По всяко време можете да закупите и допълнително оборудване за него, което все още е налично в нашия магазин. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, чат или телефон. Ние ще ви консултираме и ще ви помогнем да изберете правилното ремарке за вашите нужди!
Търсене Автомобилни ремаркета
pixel