Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Ремаркета за мотоциклети

Броят на намерените елементи: 7

Мото ремаркета UNITRAILER MOTO, пригодени за превоз на 1, 2 или 3 мотоциклета. Здрава конструкция с накланяща се транспортна повърхност за още по-лесно товарене и разтоварване. Мото ремаркета за категория Б. Доставка директно до дома ви за 24 часа. Поръчайте онлайн и платете при доставка.

Ремаркета за мотоциклети

Ремаркета за мотоциклети

Гравитационно спусканите ремаркета за автомобили за мотоциклети позволяват по-бързо товарене на мотоциклети върху транспортната повърхност. Благодарение на сгъваемия теглич и достатъчно дълга рампа, качването на мотоциклети върху ремаркето практически не изисква използване на сила. Това е голямо удобство, особено важно за по-големи и по-тежки мотоциклети.

Всички мото ремаркета, предлагани в нашия магазин, са с обща маса от 750 кг , което означава, че можете да ги използвате с шофьорска книжка категория В. В тях сме използвали единична ос без спирачки, което осигурява висока маневреност, без подскачане дори по неравни пътища и висока издръжливост. Дръжките на транспортните колани за правилното закрепване на мотоциклети са поставени на такива места за безопасно транспортиране на всеки модел мотоциклет.

Търсене Автомобилни ремаркета
pixel