Ремаркета за мотоциклети

Броят на намерените елементи: 5

Мото ремаркета UNITRAILER MOTO, пригодени за превоз на 1, 2 или 3 мотоциклета. Здрава конструкция с накланяща се транспортна повърхност за още по-лесно товарене и разтоварване. Мото ремаркета за категория Б. Доставка директно до дома ви за 24 часа. Поръчайте онлайн и платете при доставка.

Ремаркета за мотоциклети

Ремаркета за мотоциклети

Гравитационно спусканите ремаркета за автомобили за мотоциклети позволяват по-бързо товарене на мотоциклети върху транспортната повърхност. Благодарение на сгъваемия теглич и достатъчно дълга рампа, качването на мотоциклети върху ремаркето практически не изисква използване на сила. Това е голямо удобство, особено важно за по-големи и по-тежки мотоциклети.

Всички мото ремаркета, предлагани в нашия магазин, са с обща маса от 750 кг , което означава, че можете да ги използвате с шофьорска книжка категория В. В тях сме използвали единична ос без спирачки, което осигурява висока маневреност, без подскачане дори по неравни пътища и висока издръжливост. Дръжките на транспортните колани за правилното закрепване на мотоциклети са поставени на такива места за безопасно транспортиране на всеки модел мотоциклет.

Търсене Автомобилни ремаркета
pixel