Мрежи за транспорт

Броят на намерените елементи: 18

Транспортни мрежи за ремаркета, осигуряващи товара срещу разместване или изпадане. Изработена от много издръжлива мрежа, около която е прекарана гумена корда с дебелина 6 мм . Предлага се в много различни размери - със сигурност ще намерите такъв, който пасва на вашето ремарке!

Транспортни мрежи

Транспортни предпазни мрежи

За да осигурим правилно стоките, които искаме да транспортираме, трябва да знаете кой е най-добрият начин да го направите. Транспортните мрежи са чудесно решение. Трябва да се помни, че никаква връв или други домашни средства няма да защитят транспортираните материали, както и продуктите, предназначени за това. Това се дължи на факта, че те не са достатъчно еластични, така че могат да се повредят по време на шофиране. Професионалните транспортни предпазни мрежи са гъвкави, благодарение на което лесно се приспособяват към натоварения на ремаркето багаж. Монтираните мрежи гарантират, че това, което ще транспортираме, ще бъде добре защитено.


Транспортните предпазни мрежи не трябва да имат същите размери като вашето ремарке. Фирмите, които продават предпазни мрежи предлагат различни размери. Ако не сте сигурни какъв размер на мрежата да изберете, използвайте помощта на нашите специалисти, които са на разположение и очакват контакт чрез чат, имейл или телефон. Те ще ви подскажат и ще ви помогнат да изберете най-добрата мрежа за вашия транспорт. Ако все още имате съмнения, на нашия уебсайт ще намерите всички налични размери, които в момента имаме за продажба.


Мрежи за закрепване на товара

Мрежите за обезопасяване на товари от Unitrailer са новост, която вече е налична и в нашия магазин. Това са безвъзлови мрежи от полипропилен (PP). Това е издръжлив материал, устойчив на механични повреди, което позволява дълги години употреба. Поради факта, че са изработени от специално влакно, теглото им е ниско. Така монтирането им на ремаркето няма да е проблем и отнема по-малко от минута. Мрежите имат 6 мм гумена корда, която улеснява закрепването им към ремаркето. Имат наситено зелен цвят, поради което винаги се виждат върху превозваните материали. По ръбовете е използван специален ръб, който да подсили здравината им на мястото, където най-често се появяват ожулвания. Размерът на окото е 45х45 мм . Ако търсите мрежи за обезопасяване на товари с по-малко разстояние между отворите, съветваме ви да се запознаете с офертата на KNOTT . Транспортните мрежи KNOTT, които имаме в нашия асортимент, също са полипропиленови мрежи. Те са идеални за осигуряване на транспорт на по-големи материали. Разстоянието между мрежите при транспортните мрежи KNOTT е 35x35 мм .


Предимството на предпазните мрежи за ремаркета е, че се разпъват много лесно, но дори след многократна употреба се връщат към първоначалния си размер и са толкова гъвкави, колкото и при първото им използване. Нещо повече, те са много устойчиви на всякакви дърпания, удари и силно влачене. Мрежите с маркировка (PP) също са устойчиви на замръзване, горещина, силен дъжд, градушка и UV лъчи, благодарение на което дори и най-трудните метеорологични условия не са в състояние да ги унищожат. Изборът на транспортни мрежи на пазара е голям, но определено е по-добре да се спрете на мрежа за закрепване на товари от доказан производител, която ще бъде по-издръжлива и съответно по-дълготрайна от по-евтината, която може да се скъса след една използване. Никога не купуваме транспортни мрежи от ненадеждни източници, ако искаме да сме сигурни, че продуктът, за който сме платили, ще отговаря на конкретни функции и очаквания.


Ние предлагаме нашите продукти със специални капаци, които са водоустойчиви, така че могат да се съхраняват дори на ремарке. Опаковката е много удобна и заема много малко място. След всяка употреба те могат да бъдат скрити и прибрани на правилното място в ремаркето, в гаража, у дома или в колата. Благодарение на покритието можем да сме сигурни, че мрежата няма да се развали.


Предпазни мрежи за ремаркета

Предпазните мрежи за ремаркета от Unitrailer имат много приложения! Перфектен за транспортиране на скутери, четворки или лодки. Те могат да имат защитна функция при езерата или да се използват като защита на стълбите срещу малки деца. Полезни са и при транспортиране на насипни материали като: пясък, чакъл, стърготини, камъни. Ще обезопасят надлежно контейнери, велосипеди и строителни отпадъци. Предпазните мрежи за ремаркета са идеално решение за всеки, който иска да обездвижи или блокира достъпа до място или стока. Не само защото са за многократна употреба, но и защото могат да се използват по много начини и за транспортиране на различни размери. Дали транспортираме големи или малки размери няма значение, тъй като мрежите сами ще се приспособят към натоварената стока.


Поставянето на мрежата върху ремаркето е много лесно и не изисква много усилия. Достатъчно е да го монтирате по целия периметър на ремаркето. Транспортните мрежи за ремаркета , които ще бъдат правилно регулирани, ще гарантират, че багажът е покрит така, че да не се повреди и да не се движи около ремаркето по време на движение. Разгъването и закрепването на мрежата сами е най-бързият начин да гарантирате, че вашият товар е обезопасен по най-добрия възможен начин. Благодарение на използването на мрежа на ремаркето, транспортирането на стоки ще бъде много по-безопасно и удобно!

pixel