Комплект светлини: Задни светлини + Aspöck габаритни светлини + Mantes 4m 7-pin кабел + бързи конектори
Бърз конектор за светлини щипка двойно щракване 12V
Кабел 7 пинов 4 м - щепсел 7-ПИН байонет 5-ПИН Мантес
Трифункционална габаритна лампа ASPOCK Superpoint II с УНИВЕРСАЛЕН кабел
Задна лява комбинирана лампа за ремаркета Multipoint IV Aspöck
Задна дясна комбинирана лампа за ремаркета Aspöck Multipoint IV

Комплект светлини: Задни светлини + Aspöck габаритни светлини + Mantes 4m 7-pin кабел + бързи конектори

 • Пълен комплект осветителни тела за ремаркета, включително задни светлини Aspöck Multipoint IV, габаритни светлини Aspöck Superpoint II, лъч с дължина 4 м, 7 PIN щепсел, 5 PIN байонет конектор и бързи съединители.
Продуцент: UNITRAILER
117,99 BGN
98,33 BGN нетна цена
спестявате 9.75% (12.74BGN), закупуване в комплект.
Добавете за сравнение

Комплект светлини: Задни светлини + Aspöck габаритни светлини + Mantes 4m 7-pin кабел + бързи конектори

117,99 BGN
98,33 BGN нетна цена
  Поискайте продукт
  Ако горното описание не е достатъчно за вас, моля, изпратете ни въпроса си за този продукт. Ще се опитаме да отговорим възможно най-скоро. Данните се обработват в съответствие с политика за поверителност. Изпращайки ги, вие приемате неговите условия.
  Напишете вашето мнение
  Вашето мнение:
  5/5
  Добавете своя собствена снимка на продукта:

  Включени

  Комплект светлини с ел. инсталация за ремарке 7 PIN

  Пълният комплект за осветление на ремарке включва всичко необходимо за осигуряване на подходящо осветление. Подходящ за повечето видове ремаркета, произведени от известни производители. Комплектът включва интегрирани задни и габаритни светлини, които гарантират отлична видимост при различни пътни условия. Материалите, използвани за производството на комплекта, са устойчиви на дъжд, сняг, екстремни температури и други тежки климатични условия, което прави комплекта идеален за използване в превозни средства, съхранявани на открито. Благодарение на използването на най-висококачествени компоненти, комплектът осигурява дълготрайна издръжливост и надеждност както на лампите, така и на цялата осветителна система.

  Комплект елементи:

  • 1x Aspöck Multipoint IV задна лампа 6 функции вляво
  • 1x Aspöck Multipoint IV задна лампа 6 функции, дясна
  • 2x Aspöck Superpoint II габаритна лампа
  • 1x 7 PIN щепсел - устойчив на пръски, устойчив на атмосферни условия и механични повреди
  • 1x сноп Mantes с дължина 4м
  • 2x Bayonet 5 PIN конектор
  • 2x бързи конектори за габаритни лампи позволяват модулно свързване на габаритни светлини към лъча с едно щракване

  ASPOCK Multipoint IV задни комбинирани светлини, 6 функции ляво + дясно

  Комбинираните лампи от ASPOCK осигуряват цялостни функции за задно осветяване. Предназначени са за монтаж от дясната и лявата страна, имат европейско одобрение и степен на херметичност IP64.

  Многоточкова IV лампа, лява, с 5-PIN байонетна фасунга. Оборудван с габаритна светлина, мигач, светлина на страничната табела, стоп светлина, светлина за мъгла и светлоотразителен триъгълник.

  Многоточкова IV лампа, дясна, с 5-PIN байонетна фасунга. Оборудван с габаритна светлина, мигач, светлина за регистрационен номер, стоп светлина, светлина за заден ход и светлоотразителен триъгълник.

  Габаритни лампи Aspöck Superpoint II универсални

  Универсалната габаритна лампа Superpoint II, монтирана на гумено рамо, е съвместима както с дясната, така и с лявата страна на автомобила. Оборудвана с 1-метров кабел, лампата функционира като предна габаритна светлина (бяла), странична габаритна светлина (жълта) и задна габаритна светлина (червена). Използването на габаритни светлини значително увеличава видимостта на автомобила, което улеснява другите водачи да преценят неговата позиция, ширина и посока на движение. Това е особено важно за безопасността, особено когато видимостта е лоша или се шофира през нощта.

  Ел.инсталация за ремарке

  Електрическият кабел на марката Mantes, дълъг 4 метра, има 5-пинов байонет конектор. Кабелът със сечение на проводника от 0,5 mm² предлага ефективна проводимост. В комплекта има и щепсел 7-пинов, устойчив на атмосферни условия и механични повреди. Използването на висококачествени материали в кабелите и водоустойчивите щепсели осигурява трайна и безопасна връзка, което значително повишава надеждността на цялата електрическа инсталация.

  Продуцент
  UNITRAILER
  Код на продукта
  UT005006
  pixel