Кутии и транспортни ленти

Броят на намерените елементи: 157

Ако имате нужда от допълнително пространство за транспортиране на необходимите предмети, пластмасовите кутии за инструменти ще бъдат идеалното решение за вас . Изработени са от издръжливи материали и устойчиви на тежки атмосферни условия. Разнообразни размери и различни опции за монтаж ще ви позволят да съчетаете правилния продукт към ремаркето. Могат да се монтират напр. на теглича или под полуремарке с високо шаси.

кутии за инструменти

Кутии за инструменти

Кутиите за инструменти ще бъдат оценени от всички, които обичат всичко да им е под ръка. Благодарение на големия капацитет и простор, можете лесно да намерите необходимите инструменти в тях. Вътрешността на кутията може да бъде подредена по всякакъв начин, оставяйки вие да решите как искате да я използвате. Можете да използвате отделения, рафтове или други елементи, за да отделите един инструмент от друг. По този начин винаги ще поддържате ред и бърз достъп до най-необходимите инструменти. Можете също така да изберете размера на кутиите с инструменти според вашите нужди. В нашия магазин имаме както много големи кутии за инструменти , така и по-малки.



Кутии за влекачи, бусове и ремаркета

Кутии за влекачи, автобуси и ремаркета могат да се монтират или транспортират на много различни места. В случай на камиони и ремаркета, които не са обезопасени срещу достъп на други хора, е много важно те да бъдат заключени. Благодарение на това не е нужно да се притеснявате за оборудването вътре, защото то винаги е безопасно заключено вътре. Кутия за инструменти, монтирана на ремарке или теглич, също трябва да издържа на различни атмосферни условия, а често и на кал, вода и сняг. Тук е важна не само правилната изработка, но и монтажът върху ремаркето. Най-доброто решение са универсалните дръжки, които можете да закупите в нашия магазин. Използвайки ги, можете да сте сигурни, че кутията винаги ще бъде на мястото си.

pixel