Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Ремаркета с рама

Броят на намерените елементи: 22

Ремаркета с рамка с височина 40 см или 80 см и водоустойчиво покритие. Това е най-популярната версия на нашите трейлъри поради страхотната си използваемост. Всички ремаркета с рама са с накланящ се борд и покривало отзад. Доставяме ги с куриер до всяко място в Полша или Европа в рамките на 24 часа след подаване на поръчката, заедно с набор от документи за регистрация.

Ремаркета с рама

Ремаркета с висок багажник

Автомобилните ремаркета с рама са едни от най-популярните ремаркета на пътя. Те са особено популярни, защото купувайки тази версия на ремаркета, ние си спестяваме много проблеми, например по време на буря или снежна буря. Брезент с висока рамка не само предпазва транспортираните стоки от дъжд, слънце или сняг, но също така предпазва транспортната повърхност . Последният, за разлика от транспортираните артикули, също е изложен на щети, когато е разтоварен. Ремаркетата с висока рама решават този проблем, като правят пода в много добро състояние за много по-дълго време.


Ремаркета с рама и висок брезент

Въпреки факта, че ремаркета с рамка почти винаги се използват в тази форма, рамката с брезент са допълнителни елементи, които могат да бъдат премахнати и разглобени, ако е необходимо . Те не са постоянно свързани с ремаркето и тяхното разглобяване е много лесно, така че не отнема много време и може да се извърши само с помощта на два ключа.

При ремаркета с рама правилната форма и височина на рамката са много важни. В нашия магазин ще намерите ремаркета с двускатна рамка . Благодарение на тази форма дъждът и снегът падат свободно от горната част на брезента по време на шофиране. Колкото по-висока е рамката, толкова по-голямо е съпротивлението на въздуха, а оттам и по-голям разход на гориво на автомобила, който тегли ремаркето. Предлаганите в UNITRAILER ремаркета с рама са с височина 40 или 80 см, благодарение на което ремаркетата не стърчат над каросерията на повечето автомобили, което ги прави почти незабележими на пътя.

Търсене Автомобилни ремаркета
pixel