Сферични тегличи за кръгли прикачни устройства

Броят на намерените елементи: 19

Тегличи за тръбен теглич за леки ремаркета без спирачки и за устройства за изпреварване в спирачни ремаркета. Произведени от AL-KO , KNOTT или WINTERHOFF . Много издръжливи и безопасни куки за топката на куката с различно фи.

Куки за тръбата на теглича

Топчета за лула

Сферичните тегличи за тръбата се монтират в случай на тегличи и препускащи устройства с тръбен профил, използвани от много производители на ремаркета. Тръбните куки се използват за свързване на ремаркето към превозното средство чрез плъзгане върху топката за теглене. По този начин се създава сигурна връзка, която може да издържи определеното натоварване. Поради тази причина всеки тръбен теглич трябва да бъде съобразен с GVW на ремаркето.

Куки за тръби

Тръбните куки имат индикатор за износване и индикатор за изправност на съединителя. Безопасността при шофиране с ремарке зависи до голяма степен от правилното свързване към превозното средство, така че си струва да смените сферичния теглич с тръбата според износването му. Някои модели тръбни куки имат допълнително монтиран държач за щепсела от електрическата система, което ви позволява да го вградите така, че да не се мокри и замърсява по време на движение.
pixel