Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Джанти за гуми

Броят на намерените елементи: 90

Джанти и гуми за ремарке в популярни размери: 155/70 R13 , 165/70 R13 , 185 R13C и 195/50. Джанти за ремарке 10' 13' 14' с шарка на болтовете 4х100 или 5х112. Доказани модели: Mefro, Rosava, Twonhall, Ovation, Linglong, Radial, Fullrun, Kenda. Всички продукти са налични веднага с бърза куриерска доставка.

Гуми за джанти за ремарке

Колела за ремарке

Колелата на ремаркето обикновено са целогодишни и не е необходимо да се сменят толкова често, колкото в колата. Все пак трябва да имате предвид, че това е един от най-важните елементи в караваната по отношение на комфорта и безопасността при шофиране. Поради тази причина си струва да обърнете внимание на състоянието на колелата в ремаркето и да ги смените с напредващо износване. Колелата на ремаркето се износват както от честа употреба, шофиране с почти празно ремарке, така и когато ремаркето е паркирано в гаража поради стареене. Техните свойства на сцепление с пътя, дрениране на вода и захапване в снега се влошават всеки ден. Комфортът при шофиране също намалява. Джантите са изложени на голямо натоварване всеки път поради натоварването и се износват по-бързо от тези в колата. Джантите, които се предлагат в нашия магазин са от доказани производители и са евтини за закупуване, като в същото време значително повишават безопасността при шофиране с ремарке.

Гуми за ремарке

Гумите за ремарке трябва да бъдат избрани по отношение на размер, скорост и товароносимост. За особено тежко натоварени, тежки ремаркета си струва да изберете подсилени гуми, които могат да издържат и на най-тежките товари. Цялата информация за гумата можете да намерите на стикер, който е фабрично залепен върху протектора. В нашия магазин те са включени и в спецификацията на продукта, което ви позволява да изберете гума за дадено ремарке. Гумите на ремаркето трябва да се сменят, когато дълбочината на протектора падне под 2 мм . Винаги е добра идея да имате резервна гума със себе си, в случай че някоя от гумите ви се спука. Производителите на ремаркета обикновено позволяват инсталирането на специални опори за резервно колело, които да бъдат поставени върху теглича или рамата. Резервната гума може да се транспортира и просто с помощта на транспортната повърхност на ремаркето.

Джанти за ремарке

Джантите на ремаркетата могат да бъдат много изкривени по полските пътища, които често са много пълни с дупки. Кривината може да се получи и при удар във висок бордюр или друг предмет. Често, ако не са внимателно обезопасени и се използват през зимата, те просто ръждясват и губят свойствата си. В UNITRAILER предлагаме джанти за ремаркета в най-често срещаните размери: 10, 13 и 14 инча . При избора им за ремаркето е необходимо да се провери разстоянието на монтажните болтове и ЕТ. Предлаганите от нас джанти са защитени дори от много лоши атмосферни условия. Те са много здрави и устойчиви на корозия. Приятно пазаруване!
pixel