Изберете вашия език
държава
чешки
датски
немски
гръцки
английски
испански
естонски
френски
италиански
литовски
латвийски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
шведски
украински

Оси и компоненти на окачването

Броят на намерените елементи: 180

Оси за ремаркета и амортисьори на реномираните производители AL-KO и KNOTT във варианти със спирачки и без спирачки в много размери и различно разстояние на монтажните болтове. Имаме специални спирачни кабели, дръжки, спирачни челюсти и амортисьори за торсионните оси, които продаваме. Вижте нашето предложение за мостове за ремаркета и амортисьори за мостове за ремаркета.

оси за ремарке, въже за боуден, амортисьори на оси

Оси за ремаркета AL-KO и KNOTT

Осите на ремаркето са един от най-важните елементи в цялата конструкция на ремаркето. От тях зависят здравината, управляемостта и общата маса на ремаркето. През последните години най-големите производители на оси за ремаркета AL-KO и KNOTT въведоха модерни решения, които позволиха да се заменят старите оси, базирани предимно на листови ресори, с модерни продукти. Понастоящем осите, произвеждани и монтирани в ремаркета, са предимно торсионни оси, пружинирани върху торсионни валове, например оста за ремаркето модел VG7 750 кг. Предлагат се в две версии: оси на ремаркета без спирачки и оси на ремаркета със спирачки . Характеризират се с по-добро амортизиране на неравности по пътя дори при малък товар, много добра управляемост и издръжливост, което им позволява да се използват в ремаркето дълги години. Ако не сте намерили подходящите оси за вашето ремарке, моля свържете се с нас по телефона или имейл и ние ще ви го доставим по специална поръчка, за да можете отново да се насладите на безопасно и ефективно ремарке.

Жила Боуден - Жила за спирачки AL-KO

Боудън жилата произведени от AL-KO са перфектни за всяко ремарке със спирачки. В нашия магазин предлагаме спирачни жила за различни гаранционни устройства. Благодарение на това лесно ще намерите такъв, който ще пасне на вашето ремарке. Вашата безопасност зависи от правилния избор и свързване на кабелите, затова си струва да се консултирате с нашите специалисти, които ще ви помогнат да изберете правилните въжета за боуден за даден модел ремарке. Предлаганите от нас спирачни тръбопроводи са изработени от специални материали, които са устойчиви на вода, прах, пясък и други неща, които може да срещнете по пътя. Те също не се страхуват от метеорологичните условия и от задържането под облак. Не пестете от собствената си безопасност и тази на другите участници в движението. Жилата за Боудън се износват като всяка друга част, така че си струва да ги сменяте от време на време.

Амортисьори на оста на ремаркето

Амортисьорите на осите на ремаркета AL-KO и KNOTT помагат на осите да поемат всички неравности по пътя. Ако държите на най-високия комфорт при шофиране с и без товар, опората на окачването на ремаркето на оста с амортисьори ще бъде най-добрият избор. Амортисьорите на осите трябва да бъдат конфигурирани според GVW. Обикновено производителите обозначават здравината на даден тип амортисьори с различни цветове. Проверете кой амортисьор отговаря на осите, използвани във вашето ремарке, или потърсете помощ от нашите експерти, които ще ви посъветват правилния продукт.
pixel